Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да понижим раздатка на vitara

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да понижим раздатка на vitara

Здравейте колеги.Моля за вашето мнение,как да понижим раздатка на Vitara.Мисля че щом колегите измислиха "сиромашки" лифт все някой ще си е блъскал главата и с понижаване на раздатката.Знам за това което предлага vromos но ми се вижда скъпичко.

До: Как да понижим раздатка на vitara

Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнение
    Здравейте колеги.Моля за вашето мнение,как да понижим раздатка на Vitara.Мисля че щом колегите измислиха "сиромашки" лифт все някой ще си е блъскал главата и с понижаване на раздатката.Знам за това което предлага vromos но ми се вижда скъпичко.
    Лифта е лесен, ама пипане на двигатели, предавки и скорости не чак толкова, там започва едно голяяямо изваждане или голямо ТНТМ
    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Колега а за пиньон и корона/ 5.72:1 /мислил ли си ?
      http://www.4xfourart.com/ тука струват по 350 евро комплекта
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Знам че ТНТМ-то е сериозно но се сдобиваш с един сериозен всъдеход.Не е за пренебрегване и това че щадиш двигателя.Мерси за саита ама нищо не мога да разбера с този език.Мисля че ще бъде по удачно с един куршум да ударя и да се реши въпроса.Христо,ад дали в този саит не предлагат частите който аз търся а предполагам и други колеги ще се заитересуват.Някъде бях чел че колеги са правили опити но май не беше за Vitara.

Коментар

Знам че ТНТМ-то е сериозно но се сдобиваш с един сериозен всъдеход.Не е за пренебрегване и това че щадиш двигателя.Мерси за саита ама нищо не мога да разбера с този език.Мисля че ще бъде по удачно с един куршум да ударя и да се реши въпроса.Христо,ад дали в този саит не предлагат частите който аз търся а предполагам и други колеги ще се заитересуват.Някъде бях чел че колеги са правили опити но май не беше за Vitara.
          То има и английски език сайта но не вижам да предлагат нищо за раздатка
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Явно въпросът ми е с много повишена трудност.
            Дайте поне някакви идеи

Коментар

Ами за THТМ-та по-добре се разгледай по чуждите форуми
              Ако не се бъркам твоята витара беше къса база, а обикновено такива манипулации се правят на дълги бази първо, защото късата не е достатъчно дълга, за да събере двете раздатки или промяната на нейната си и второ, защото е прекалено къса, за да е с големи гуми.
              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

A как стои въпроса със Самурайската раздатка? Тя може ли да се "ашладиса" на Витарска скоростна кутия? При Самурайската предавателните числа са по-големи, а съм виждал да се продават и китове с други зъбни двойки.Витарската е със зъбна верига и не знам тази верига колко претоварване може да понесе.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X