Здравейте колеги.Моля за вашето мнение,как да понижим раздатка на Vitara.Мисля че щом колегите измислиха "сиромашки" лифт все някой ще си е блъскал главата и с понижаване на раздатката.Знам за това което предлага vromos но ми се вижда скъпичко.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Как да понижим раздатка на vitara
Свий
X
-
До: Как да понижим раздатка на vitara
Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Моля за вашето мнение,как да понижим раздатка на Vitara.Мисля че щом колегите измислиха "сиромашки" лифт все някой ще си е блъскал главата и с понижаване на раздатката.Знам за това което предлага vromos но ми се вижда скъпичко.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
-
Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнениеЗдравейте колеги.Моля за вашето мнение,как да понижим раздатка на Vitara.Мисля че щом колегите измислиха "сиромашки" лифт все някой ще си е блъскал главата и с понижаване на раздатката.Знам за това което предлага vromos но ми се вижда скъпичко.
http://www.4xfourart.com/ тука струват по 350 евро комплектаToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Знам че ТНТМ-то е сериозно но се сдобиваш с един сериозен всъдеход.Не е за пренебрегване и това че щадиш двигателя.Мерси за саита ама нищо не мога да разбера с този език.Мисля че ще бъде по удачно с един куршум да ударя и да се реши въпроса.Христо,ад дали в този саит не предлагат частите който аз търся а предполагам и други колеги ще се заитересуват.Някъде бях чел че колеги са правили опити но май не беше за Vitara.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stoil_69 Преглед на мнениеЗнам че ТНТМ-то е сериозно но се сдобиваш с един сериозен всъдеход.Не е за пренебрегване и това че щадиш двигателя.Мерси за саита ама нищо не мога да разбера с този език.Мисля че ще бъде по удачно с един куршум да ударя и да се реши въпроса.Христо,ад дали в този саит не предлагат частите който аз търся а предполагам и други колеги ще се заитересуват.Някъде бях чел че колеги са правили опити но май не беше за Vitara.но не вижам да предлагат нищо за раздатка
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Ами за THТМ-та по-добре се разгледай по чуждите форуми
Ако не се бъркам твоята витара беше къса база, а обикновено такива манипулации се правят на дълги бази първо, защото късата не е достатъчно дълга, за да събере двете раздатки или промяната на нейната си и второ, защото е прекалено къса, за да е с големи гуми.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
A как стои въпроса със Самурайската раздатка? Тя може ли да се "ашладиса" на Витарска скоростна кутия? При Самурайската предавателните числа са по-големи, а съм виждал да се продават и китове с други зъбни двойки.Витарската е със зъбна верига и не знам тази верига колко претоварване може да понесе.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар