Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HELP! Гео Тракер - високи обороти при старт

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• HELP! Гео Тракер - високи обороти при старт

Имам Гео Тракер,сега на по студено време при палене държи много високи обороти по-дълго време/2600-3000/ за около 15-20сек.Искам да знам нормално ли е,защото двигателя все пак е студен и с тия обороти!!!

Баси като видях хелп помислих че някои се дави.

Повечето коли при студен старт държът за малко средни обороти защото тогава има най-добро смазване.

Коментар

Re: HELP!

Първоначално публикуван от djubi
      Имам Гео Тракер,сега на по студено време при палене държи много високи обороти по-дълго време/2600-3000/ за около 15-20сек.Искам да знам нормално ли е,защото двигателя все пак е студен и с тия обороти!!!
      Съвсем нормално е, нищо му няма.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Нищо му няма и моя прави същото. Те са с автоматичен смукач.
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

РЕ:

Моя защо не прави така ? Да му давам ли повечко газ в началото ?
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Нищо не му давай, той си знае.
            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

То е умно бе

Коментар

Аз съм със сузуки сайдкик и той прави същото и даже се уплаших и аз защото го купих за малко пари и си помислих айде преебах се ама после се усетих че машинката има автоматичен смукач

Въпреки това още не съм сигурен че трябва да е така това са доста високи обороти и за студения двигател не мисля че е добре ама... щом всички казват че не е проблем..... дано да сте прави
                поздрави на всички

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                  Баси като видях хелп помислих че някои се дави.
                  Честно да ти кажа и моята реакция беше такава.
                  B+

Коментар

Първоначално публикуван от kokosuz
                    Аз съм със сузуки сайдкик и той прави същото и даже се уплаших и аз защото го купих за малко пари и си помислих айде преебах се ама после се усетих че машинката има автоматичен смукач

Въпреки това още не съм сигурен че трябва да е така това са доста високи обороти и за студения двигател не мисля че е добре ама... щом всички казват че не е проблем..... дано да сте прави
                    поздрави на всички
                    Високи НЕ - средни
                    Преебах НЕ - прецаках

Коментар

Първоначално публикуван от kokosuz

поздрави на всички
                      Aз пък направо казвам, че при зимни условия веднага след запалване да държи 3000 об/мин е смърт за двигателя. Причините са очевадни, няма да ги изброявам. Автоматичния обогатител обогатява сместа, което може да вдигне оборотите до 1000-1500 например, но 3000 не е нормално

Коментар

Re: HELP! Гео Тракер - високи обороти при старт

Първоначално публикуван от djubi
                        да, нормално е и зимно и лятно време след запалване оборотите да са по високи - 1300 - 1600 и след време плавно да спаднат до нормалните. но да ме прощават колегите и приятелите, няма конструктор който да конструира обогатител, работеш на 3000 об. очевидно имаш проблем, най вероятно електрически, по малко вероятно механичен. на мене ми прилича на температурен сензор на инжекциона. отиди на диагностика (ама не елкон-мелкон, а тест със скенер). не казваш коя година е колата, предполагам преди '95 и EOBD протокола не те хваща за съжаление. за преди '95 мога да ти препоръчам Румбата( Димата -куадра може да те напъти), за след '95 гледам че доста колеги имат скенери така че няма да е проблем.
                        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

За дизелов двигател 3000 оборота са високи
                          Ама за бензинов са средни
                          Какво те притеснява
                          При мен 4.7i максималните са 5000
                          При палене вдига за малко 2000 и пада.
                          А с 2000 се движи със 100км/ч

Коментар

ако държи над 1500 имаш проблем, студен или не

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                              За дизелов двигател 3000 оборота са високи
                              Ама за бензинов са средни
                              Какво те притеснява
                              При мен 4.7i максималните са 5000
                              При палене вдига за малко 2000 и пада.
                              А с 2000 се движи със 100км/ч
                              нали все пак говорехме за обороти на празен ход при палене? и аз се движа при 2000 със 100, но при палене се вдигат до 1000 и после падат до 700. 3000 не е нормално откъдето и да го погледнеш, мисля. м/у другото имах същия проблем с тракер преди доста години но не си спомням как го разреших
                              Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                              http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                              http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X