Обява

Свий
Няма добавени обяви.

SUZUKI GRAND VITARA Leasing

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• SUZUKI GRAND VITARA Leasing

Понеже неможях да разбера нищо от сайта на сузуки реших тук да попитам някой ако е запознат с лизинга на SUZUKI GRAND VITARA LIZING както го водя сузуки бест крадит без първоначална вноска за 6 години товоа за базата с 5 врати колко ще ми излиза месечната вноска ?

"leasing"

под наем за 6 години? как бре..

това не е ли заем за 6 години? в такъв случай зависи от колко дадеш първоначално и колко ти е лихвата. само в лихви можеш да си плащаш 300лева на месeц лесно.

Коментар

препоръка - потези въпроси звъниш на телефона там който са обявили и дърляш некой отсреща докато не си изпее и майчиното мляко.
      Аз ти препоръчвам да питаш и за възможности да си намериш сам лизингова фирма - например вързана към някоя от застрахователните компании (мога да препоръчам). Там може да си договориш собстени условия, както и да спестиш от застраховка което си е фактор.
      стъпка 1. - пазариш се яко за цената на жипката
      стъпка 2 - с готовата оферта за колата бегом при б-лизингодателя и там пазарлък, плюс преференции в процентите на каското

Коментар

то като се замислиш, при 6% застр. премия, за 6 години им плащаш още половин кола
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
          то като се замислиш, при 6% застр. премия,
          за нови автомобили в Алианц е 5%!
          EX Toyota Land Cruiser 120
          Деньги - зло! И тем большее, чем их меньше

Коментар

До: SUZUKI GRAND VITARA Leasing

преди 1 година и нещо го взехме чистоново .. на този лизинг.. за 6 г.... мисля че имаше няква първоначална вноска.. ама няма оскъпяване....
            плсщаме си по 8 стотака на месец.. и така....
            иначе сме много доволни за сега.. и подръжката му не е никак скъпа...
            (Поне за маслата и филтрите и задължителните консоматииви за смяна..)

на 40 000 км- масла (2-та деферинцяла... раздатачната, скотостната, двигател), филтри (въздух, масло, клима), антифриз.... 560 лв с труда
            ..
            наскоро бендикса на стартера отказа... и смениха стартера с чистонов!

1,9 DDis e витарата... добре ускорява..

много меко вози.. ! адски стабилна на свала....
            пробвал съм я и в баира.. пак си вози мекинко.... ама тоя дизел

явно аз съм свикнал на бенз.. и само БЕНЗ!!

мисля че двигателя не е на сузуки..

среден разход.... 11 км с 1 литър (така отчита дачика....)

Многоо сме доволни (за сега)
            лошите неща .. ме правят по добър човек...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X