Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимна Сузуки Сбирка Ст.Загора - Предложения ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Зимна Сузуки Сбирка - Предложения ?

Първоначално публикуван от mishmorok Преглед на мнение
    jaxan - вземи ти прочети !!!
    Срещата ще е в Стара Загора, а точния хотел или хижа ще се доуточнят от организаторите (разбирай Belata ще каже), но това е подробност, която може би не е от особено значение. Миналия път бяха перфектни.

П.П. Мястото вече е в името на темата - мерси!
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      ... Миналия път бяха перфектни.
      И по-миналия! Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Първоначално публикуван от mishmorok Преглед на мнение
        jaxan - вземи ти прочети !!!
        не се обиждай ,нямам намерение да се дразня.в пост17 пише Ст.Загора
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

До: Зимна Сузуки Сбирка Ст.Загора - Предложения ?

To ясно, че СЗ, ама къде по-точно ще се кара?
          К'во ще кажете за Аязмото?
          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
            Може аз ще докарам няколко трактора да разкопаят т'ва Аязмо и да си направим трасе. Белата, гОвори с полицията да не пускат хора там, че да не закопаем някой по грешка . Поне горския ще е спокоен, че не бракониерстваме в държавен горски фонд
            Ако не свършва добре, значи не е свършило!
            0888 315 794
            LZ1UPI
            A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
              Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
              Може аз ще докарам няколко трактора да разкопаят т'ва Аязмо и да си направим трасе. Белата, гОвори с полицията да не пускат хора там, че да не закопаем някой по грешка . Поне горския ще е спокоен, че не бракониерстваме в държавен горски фонд
              ... е тогава ще стане проблем, те тука си държат на него... не пускат никакви коли, ти искаш надигнати жипки да вкараш...

..а и там няма да ви е интересно, ще ви дръпна всички с ковчега с решетката, щото алеите са асфалтирани....
              Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Aязното няма интрига,освен да се качим по стълбите догоре,друго съм ви намислил,ама трябва да са с хубави гуми всичките,щото оризищата в района са доста трудно кално препядствие,и трябва да се кара бързо после,не нужно да споменавам че който закъса той ще опере пешкира накрая,още ни търсят да ни линчуват от предния път.....
                LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                  Aязното няма интрига,освен да се качим по стълбите догоре,друго съм ви намислил,ама трябва да са с хубави гуми всичките,щото оризищата в района са доста трудно кално препядствие,и трябва да се кара бързо после,не нужно да споменавам че който закъса той ще опере пешкира накрая,още ни търсят да ни линчуват от предния път.....
                  Ааааа Бела, Бургаската група не караме по ниви и други земеделски насаждения, помислете за друг маршрут.Имайте в предвид че не всички ще са с кални гуми, нека да може да се заобикалят хард препядствията.
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                    Ааааа Бела, Бургаската група не караме по ниви и други земеделски насаждения, помислете за друг маршрут.Имайте в предвид че не всички ще са с кални гуми, нека да може да се заобикалят хард препядствията.
                    Ще бъде съобразено,но ако има сняг,тея с паркетните гуми по добре да ни чакат в Хижата,а ние да си вземем храна за седмица и сухи гащи
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Първоначално публикуван от belata Преглед на мнение
                      Ще бъде съобразено,но ако има сняг,тея с паркетните гуми по добре да ни чакат в Хижата,а ние да си вземем храна за седмица и сухи гащи
                      Хаха миналата година ми подариха дълги гумени ботуши до кръста, кал не ме плаши, витарката е с ново радиаторче на парното и направо не е истина каква жега става в купето Може да вземем 1 барбекю и като огладнеем да подгреем нещо на бързо, преди да поемем назад

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                        Хаха миналата година ми подариха дълги гумени ботуши до кръста, кал не ме плаши, витарката е с ново радиаторче на парното и направо не е истина каква жега става в купето Може да вземем 1 барбекю и като огладнеем да подгреем нещо на бързо, преди да поемем назад
                        И аз съм за барбекюто

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          И аз съм за барбекюто
                          ... месо да си носим ли или ще печем чушки със сиренце?
                          Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                            ще залагаме примки и каквото си хванем ама виж винцето е задължително

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                              Кремвирши
                              Аз ще взема една малка газова бутилка с горелка, за да го разпалим.Кой ще вземе барбекюто ?

Коментар

Ами аз тази година варих ракийка
                                0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X