Обява

Свий
Няма добавени обяви.

амортисьори за vitara (old man emu)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• амортисьори за vitara (old man emu)

Здравейте! от седмица имам сузуки витра(по-скоро sidekick)!Взех я с определена цел (промяна на купето за чесане на краста )и съответно търсех нещо разбито и евтино за да не ми пука много! Сега незнам дали за съжаление или за радост не мога да сляза от нея въпреки че имам и друга кола (това да караш 4x4 е мания ).
    Та по въпроса оказа се че двигателя е ок обаче купето.амортисьорите и гумите са много зян. Мисля да почна от амортисьорите и четох за някакви на (old man emy) харесаха ми заради възможността да регулирам твърдоста благодарение на допълнитено резерварче с масло.Някой знае ли нещо повече за тях ?? Давайте ми предложения по този въпрос а ако някой знае и цени на тези неща ще съм много благодарен.Кажете ми и за алтернативи че нещо почнах да се плаша от цените по принцип

Идея нямам за каво деиствие става въпрос.
    http://www.arb.com.au/ltr_shock_absorbers.php
    Обаче подобен модел под 1000лв не съм виждал.

Коментар

здравеите тиа ОМЕ за мен са много меки пак и сас допалнитено казанча ЛТР маи така се казваьа са много скапи аз биь предпочел един к-т прйгини сас амортисори +4цм или повече...
      http://www.oasis4x4.com/Kit-elevacion.htm
      е тав чйдо за мен си стрйва паричките а този сас витарката е на парво миасто на триал за подобрени дгипки до 2000 кйб...

поздрави....

Коментар

Зенит на коя фирма е този кит

Коментар

ами чесно казано не знам сега им писаx като ми отговориат ще информирам...
          поне за този дет кара витарката има доста писано и за кита ниама самнение..
          поздрави

Коментар

хъмммм !!!това е доста интересно (благодаря много все пак) но аз май определено съм се насочил към нещо което не ми по джоба.някой знае ли цени на нормални амортисьори за витара 91 год. и може ли да сложа от някаква друга кола (има ли евтини еквиваленти)

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
              Зенит на коя фирма е този кит
              http://www.4xfourart.com/

Коментар

Първоначално публикуван от kokosuz
                хъмммм !!!това е доста интересно (благодаря много все пак) но аз май определено съм се насочил към нещо което не ми по джоба.някой знае ли цени на нормални амортисьори за витара 91 год. и може ли да сложа от някаква друга кола (има ли евтини еквиваленти)
                здрасти. Тук http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6804 съм пуснал снимки на моя Tracker преди и след лифтинга. Разликата при каране е голяма, по-малко друса и е в пъти по-проходима. Прави ми го Иван Попов и излезе доста по-евтино от 1000 евро. Ако ти харесат снимките, обади ми се ако искаш да я покараш. Аз съ в София.
                Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Твоя човек е Иван Попов На Л.С ще ти пратя GSM на Иван

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                    Твоя човек е Иван Попов На Л.С ще ти пратя GSM на Иван
                    Абе ние на Иван май комисионна тябва да му взимаме вече

Коментар

А редовно се черпаваме с биричка

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
                        А редовно се черпаваме с биричка
                        Утре обещах и аз да черпя

Коментар

По темата:
                          В този цилиндър които е свързан с маркуч има газ под налягане. Има и винтил от където се помпи и се променя твърдоста (за различните модели в различна посока). Има и такива без външен цилиндър които работят без пружини. Това обаче е съвсем друго състезание и цените са зверски.
                          До сега в България не съм видял някои да кара без пружини(торсиони, ресйори)

Коментар

Аз вече сум напулно категоричен че ще слагам обикновенни амортисьори(за съжаление не ми остава време да ходя да си търся , а и идея нямам къде може да има?!?!) Тези с допълнителния резервоар са страшно идейни ама........ прекалено много пари!! А и аз плюс това както ми е тръгнало карам 90% градско и дори се замислям за някакви по меки ама незнам дали някой ще ми помогне ,че по магазините нещо не им се мисли много!!!
                            Поздрави на всички!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X