Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Свети някаква лампа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Свети някаква лампа

Колеги!!!!!!
    От три седмици ми свети една зелена лампичка на таблото (на снимката)и си нвмам на идея за какво е Като включа фаровете и гасне !!!!някои да ис има на идея за какво е ?????
    сузуки саидкик 1,6 8v 96 г клима ел. стъкла ел.огледала круиз контрол
    0878 943913

До: СВЕТИ НЯКАКВА ЛАМПА

OFF забравих да кача снимката !!!!!!!!
    Прикачени файлове
    0878 943913

Коментар

да не си на фарове ако не си -сварзано е с осветлението само жокер
      vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
      Suzuki GSR600 98 hp
      Nissan Pathfinder 174 hp
      0878222 три 3 шест

Коментар

Някъде нещо дава на късо.......... Сигнализацията за включени фарове работи на обратно..... Туй нещо трЕба да свети при включени габарити/къси светлини, май..... Говоря по спомени.....
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
          Някъде нещо дава на късо.......... Сигнализацията за включени фарове работи на обратно..... Туй нещо трЕба да свети при включени габарити/къси светлини, май..... Говоря по спомени.....
          хм..........!!!!!
          ми то след толкова газене в Дунава ,може да е укасило някъде!!
          интересното е че до сега не е светяла,а сега като запаля и светва а като влюча фаровете и угасва !!!
          0878 943913

Коментар

До: Свети някаква лампа

след такива разходки така става маи!!!!!!!!!!!!
            Прикачени файлове
            0878 943913

Коментар

сега като запаля и светва а като влюча фаровете и угасва !!!

Трябва,да е точно на обратно.
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Първоначално публикуван от sivicar Преглед на мнение
                хм..........!!!!!
                ми то след толкова газене в Дунава ,може да е укасило някъде!!
                интересното е че до сега не е светяла,а сега като запаля и светва а като влюча фаровете и угасва !!!

Напомня ме за една от моите кочини.... Сетих се коя точно - Сеат Ибиза.... Веднъж я прекарах през едно балканско пътче, като отнесе няколко удара в района на бъбреците. Та и светнаха някакви лампички, включително и тази твоята.... После пак се върна към условно нормално държание..... Демек нещо не свети когато трябва, другото светва не е когато трябва. Битювии. Не си знаят годините, нито километрите. На всичко което не влияе на нормална експлуатация и предвижване, аз лично не обръщам голямо внимание.....
                Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнение
                  сега като запаля и светва а като влюча фаровете и угасва !!!

Трябва,да е точно на обратно.
                  Я си провери кочето за халогените в какво положение е.
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Я си провери кочето за халогените в какво положение е.
                    всички копчета са изключени пробвахме всякакви варианти с колегата .
                    мислех да не е някаква лампа при изгоряла крушка да дава сигнал-не е
                    по принцип преди кат пуснех фаровете никаква индикация нямаше само като мина на дълги и светваше синя крушка на таблото мисля си да не е това лампата за къси фарове (някои които кара витара може да каже как е ) и след гмуркането в Дунава да се е преебало нещо и да свети на обратното - имали такъв вариант????? хм........!!!!!!
                    0878 943913

Коментар

както казаха някои колеги това ти е сигнализацията за вкл. къси светлини,която индикира наобратно!а,преди не е индикирала изобщо...
                      ревизия на ел-инсталацията,ключето за светлините,и т.н. ...!
                      много автомати-слаби резултати!

Коментар

реленце колега, залепнала е котвата в обратна посока, или клемите дават на късо към релето, еладжия ти требе?

Коментар

Единствената повреда, която ми идва наум с такъв ефект, е предпоставка за пожар. Тъй че прегледайте старателно за кабели, срязани около остри ръбове или стопени. Важно е.

Коментар

Колега такива аномалий обикновенно се получават от лоша маса.Прегледай куплонгите,напръскай ги с wd-40.После всичко ще е ОК.Гаранция.
                            JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

здравей колега както се вижда от снимката двигателя в момента на снимането работи ,ако е така по-бих се претиснил за червената лампа дето свети. пък зелената ми прилича на индикация за халогени /на опел зафира светва същата като ги включа/а за къси светлини е зелено фарче но без чертичките на пред,така мисля аз
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X