Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ Шевролет Тракер .

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ Шевролет Тракер .

Здравейте момчета, отново ви моля за помощ и мнение относно покупка на 4х4 - попадна ми един Шевролет Тракер.
    Собственика казва че е 96-та година на 70 000 мили, външно изглежда горе долу добре, с лети джанти е . Няма Ел. няма Климатик . Пълен инжекцион. Какво мислите по въпроса, заслужава ли си цената 4 000 лв и ще имам ли ядове според вас с него ?
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

РЕ:

А и още нещо, което според мен е екстра - има 4x4 H и 4x4 L - също има lock и free на главините .

Коментар

чукни една търсачка из форума ... някъде имаше такава тема ако не се лъжа, включително и скоро нещо се коментираше по въпроса Витара-Тракер

Коментар

Имам Tracker от 7 години и съм изключително доволен. Двигателите им са много добри-ще рече здрави, също и ходовата част. Трябва голямо душманство, за да се развали нещо. Слабо нещо са ламарините и то не на всички. Изглежда зависи къде е карана - климат и т.н.
        Цената нещо ми се струва ниска, та не е лошо някой спец или сервиз да я вдигнат и видят. Много важно е да се огледа отдолу-ходовата част, предавки, диференциали шаси и пр., че те се разбиват от здрав off road.
        И успех!
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Re: РЕ:

Първоначално публикуван от v0id
          А и още нещо, което според мен е екстра - има 4x4 H и 4x4 L - също има lock и free на главините .
          това не е екстра, а съвсем нормално нещо за всеки 4х4 /джип/

виж ако, го нямаше това лостче, бягай надалеч, щото има /и то не малко/ такива джипчета 4х2 /само задния мост е задвижващ/...
          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

РЕ:

Благодаря много за отговорите ви. Обнадеждавате ме много !
            Относно 4х4 H и L, имам предвид H не е ли Full time 4x4 ? на Витарите мисля че има само едно 4х4 .
            Също така какво ще кажете за пълния инжекцион, възможно ли е или пича нещо се бърка ? И друго, какъв е разхода на тези джипове ? На витарата е около 8-9 но на американското изпълниение очаквам да е по висок ?

Коментар

Относно 4х4 H и L, имам предвид H не е ли Full time 4x4 ?
              С H и L се обозначават т.нар. "бързи" (High) и "бавни" (Low) предавки
              Ние не сме неутрални!

Коментар

ре:

аха, ясно ! мерси много .

Коментар

Също така какво ще кажете за пълния инжекцион, възможно ли е или пича нещо се бърка ? ?
                  възможно е и да не бърка пича има версии с пълен инжекцион, след '96, има и 16 клапанови, просто отвори капака и погледни. а разхода... еми, колкото му сипеш
                  Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                  http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                  http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Благодаря много за отговорите ви. Обнадеждавате ме много !
                    Относно 4х4 H и L, имам предвид H не е ли Full time 4x4 ? на Витарите мисля че има само едно 4х4 .
                    Също така какво ще кажете за пълния инжекцион, възможно ли е или пича нещо се бърка ? И друго, какъв е разхода на тези джипове ? На витарата е около 8-9 но на американското изпълниение очаквам да е по висок ?
                    Разхода е същия и на американското изпълнение, защото двиг е същият - Suzuki. Пък и зависи колко ти е тежък крака

Коментар

РЕ:

Благодаря ви за отговорите, днес го покарах и останах доста приятно изненадан . Никъде в известните ми до момента слаби места ( верига, серво, блок, масла и др. ) нямаше проблеми, шевито наистина е пълен инжекцион 1.6 и дърпа мнооогооо добре .
                      И така ето още един горд собственик на 4х4 във форума
                      Скоро ще кача и снимки .

Коментар

Е, а честито тогава! Със здраве да си го караш

Коментар

Роди ли бе.

Коментар

РЕ:

Ето я красавицата ми : http://forum1.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=6953

Коментар

Със здраве да си го караш Този ли е за 4000 лв???
                              Santa Fe 2.2, 155к.с., 2009г.
                              Suzuki Samurai, 1.6, Silverstone 33x10.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X