Говорим за Гранд Витара 2.0ТД, 99г. Днес в Сф си имах големи неприятности. Изведнъж ми се втвърди съединитеял. Заакарах я на сервиз оказа се, че хидравлчината помпа. Смениха я, но се оказа, че вътре в кожуха има една малка вилка/издатина, която подпира/натиска/хваща съединителя и аз незнам какво, та тая вилка се е счупила и от там хидравликата на съединителя. Естествено в София (аз съм от Пловдив) никой не иска да ми продаде по моргите само кожух (защото това е в кожуха а самата кутия е здрава, смо кожуха) и заварихме на аргон вилкаъа или бобината. Успях да си докарам джипа до Пловдив, но в софийския сервиз ми казаха, че не ми дават никакви гаранции за заварката (те го казаха още преди да почнат да правят каквото и да е, но другия ми вариант беше да зарежа джипа в Сф за неопределено време. Както ид а е, джипа си е в Пловдив, но от тук нататък съм в безизходица. Къде да търся само кожух, ако трябва да зимам цяла кутия колкос трува? Читам майстор ан подобни джипки. Моля Ви горещо запомощ!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем със скоростна кутия и съединител за Гранд Витара
Свий
X
-
До: Про блем със скоростна кутия и съединител за Гранд Витара
странен проблем ако има снимки дай да видим по ясно.за нова кутия не се гласи че май ще е по скъпа от цената на джипката в момента.
търси си кутий на старо и не чакай да се строши ако пътуваш с тази машина на дълъг път.
поздрави
-
До: Проблем със скоростна кутия и съединител за Гранд Витара
Най добре пусни снимка на проблемния детаил . Мисля , че става дума за вилката на съединитела ,а тя не е толкова скъпа . В " Миркат " за V6 2.0 е около 120 лв. за дизел не знам , но ако е тя мога да питам .0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеНай добре пусни снимка на проблемния детаил . Мисля , че става дума за вилката на съединитела ,а тя не е толкова скъпа . В " Миркат " за V6 2.0 е около 120 лв. за дизел не знам , но ако е тя мога да питам .
Коментар
-
Трябва ми само кожуха. Снимано е с gsm и затова е такова качеството. Та трябва ми кожуха. Тва облото, то се отделя от самите скорости, закрепен е с няколко болта. Та кожуха по принцип си е отлят заедно с вилката, само, че виката се отчупи от кожуха. Ся варианта е заварка, но нямам доверие. Искаше ми се да си е цяло здраво, за ова реално търся да купя само кожуха. Продаваш ли го?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнениеТрябва ми само кожуха. Снимано е с gsm и затова е такова качеството. Та трябва ми кожуха. Тва облото, то се отделя от самите скорости, закрепен е с няколко болта. Та кожуха по принцип си е отлят заедно с вилката, само, че виката се отчупи от кожуха. Ся варианта е заварка, но нямам доверие. Искаше ми се да си е цяло здраво, за ова реално търся да купя само кожуха. Продаваш ли го?DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеКожуха = Камбаната ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнениеНямам идея. Кожух ми казаха, че се казва в сервиза. Повече прилича на камбана. В общи линии това в което си е пъхнал ръката майстора.
Твоята не може ли да се завари на аргон ?DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от kirilnaldjiev Преглед на мнение...Ся варианта е заварка, но нямам доверие. ...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар