Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да се похваля с "новия" ми стар Tracker

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

аз биаx чyвал за ниакаф турски кит дет много го фалат ама не знаеx че е тоиа а вигдам че от саита на произведителиа е много по евтин сега зацепвам що не ми отговориxа на коиа марка е кита....
    ето тyк този сас витарката дето го кара си има страница има доста полезна информациа сас снимки....

www.albertborras4x4.com

Коментар

Първоначално публикуван от buldog
      От Истанбул ще ти е по близо а тук в София по зверски ще ти стане Витарата
      Съмнявам се.
      Лифта на окачването е много дълъг процес. Малко хора могат да се справят по добре от самия собственик.
      С готов кит е малко по бързо ама нали знаеш че съм МЕХАНИК.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
        Забравих да те похваля. Много добре се е получило.
        Гумите като модел са наи добрия избор за смесено каране.
        Цвета е страхотен. Черното си е черно
        Нещо подобно замислям и аз обаче с хард топ оригинални вежди и автоматик.
        Ааа много благодаря! Гумите ми ги избра Иван и наистина са добри. На асфалт не са шумни, а на кал са супер!
        А какви са тези оригинални вежди?
        Тук http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...&AlbumId=73041 има снимки на новия въздушен филтър
        Да се ядосваш, значи да наказваш себе си за грешките на другите.

Коментар

Мисля че ги слагат серийно на JLX. 100% си ги виждал. Пласмасови раздувки на калниците които минават под вратата като праг.

Коментар

Аха, сетих се! Да, сигурно ще стои доста добре. А защо искаш автоматик?

Коментар

Щот жена ми е мързелива

Коментар

Първоначално публикуван от Ato
                ... Тук http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...&AlbumId=73041 има снимки на новия въздушен филтър
                А колко истински е този спортен филтър? В смисъл какво му е отношението към водата? Аз винаги съм си мислил, че въпреки че са предвидени да се перат, не са подходящи за монтиране на жипки, защото не е ясно какво ще се получи ако нагазиш във вода или много течна кал и бъде оплискан...

Коментар

Първоначално публикуван от Chilio
                  Първоначално публикуван от Ato
                  ... Тук http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...&AlbumId=73041 има снимки на новия въздушен филтър
                  А колко истински е този спортен филтър? В смисъл какво му е отношението към водата? Аз винаги съм си мислил, че въпреки че са предвидени да се перат, не са подходящи за монтиране на жипки, защото не е ясно какво ще се получи ако нагазиш във вода или много течна кал и бъде оплискан...
                  Не знам как е във вода, не съм го пробвал още. Но buldog кара с такъв offroad, а на Иван бегачката за състезания също е с такъв. Твърдят, че се мие с не много силна пароструйка, изсушава се и е като нов. А иначе на асвалт е супер. Няма ми го вече това прекъсване при рязко качване от ниски на високи обороти и на светофари има ряз. В най-лошия случай, дори да издържи година - цената му е почти колкото стандартния филтър

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X