Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двулитрова дизелова къса Витара.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двулитрова дизелова къса Витара.

Шнорхел, лебедка. Дявол знае какви и коя година. 6 500 лева.
    Това какво е, гробница, или кола? Ще я видя сигурно утре.
    Един колега я е видял, и сега и се чуди. Подскажете, а?

До: Двулитрова дизелова къса Витара.

Ако е с редукторни мостове - вземай я
    Майтапиш ли се нещо?

Коментар

Не, наистина нямам представа ...
      Това много ли е, малко ли ...

Коментар

ако е дволитрова значи е с мотора 2.0хди 90кс тези резачки все още държът цена чак толкова да са паднали е страно.
        поздрави

Коментар

Значи какво, да гледам само за гнило, и за строшени агрегати?
          Там каква трябва да е раздатката, и какво в предния мост?

Коментар

Не разбрах майтапите ли се.
            Предлагали са ми '98 г. дизелова, къса Витара твърд таван, климатик за 5800. Външен вид - ПЕРФЕКТЕН. Нямаше грам гнило. Това преди "кризата", преди около година. Имаше сдухана гарнитура на главата и ме достраша да не е по - сериозно. По Горубляне им искаха по 8000 тогава. С двигател на Пежо 306 по думите на продавача.
            Баш за Витари обиколих България 3 пъти, гледах около 30-тина бр. , още ме майтапят на тая тема познатите. Не съм претенциозен, външен вид почти не гледам, като видя сериозен проблем и бягам към следващата. За да стигна 30 бр. сещате се на какво чудо съм се нагледал. За мен и цената беше важна, та добра кола на добра цена е трудно винаги. В София на една искаха 12 000 лв, пък нямаше даже климатик, нито поне LSD. Та, има какво да им се чупи на Витарите, а и годините не са без значение. Особено като станат към 20 - тина.
            За раздатката не разбрах какво питаш.
            Последно редактирано от Rabin; 19-09-09, 08:39.

Коментар

Стефане, за тия пари може да е и двете - това е граничната стойност на цената за това автомобилче. По-добрия вариант е да е читава и със занижена цена заради кризата и прочие. По-лошия вариант е, ако е "бангия" със завишена цена заради наближаващата зима.
              Виж как е двигателя (макар, че той се прави най-безболезнено), след това виж дали е ръждясала рамата. Ако е тръгнала, моя съвет е да не я взимате. Погледни под и пред краката на шофьора и пътниците и ако можеш - под чергата в багажника. Ако не можеш - натискай . Ако има вежди на калниците, погледни как е на местата на захващане (ако са направени неграмотно, за една година оставаш без калници).
              Като проверяваш как е на 4х4 виж дали е с ръчни или автоматични хъбове - предполагам знаеш как да разбереш дали работят. Когато слушаш за шумове в раздатка и при включено 4х4 (не трябва да има никаква разлика в шума при вкл. и изкл.), важно е да покараш в тоя режим поне 5 минути, за да загреят чарковете. В повечето случаи нещата започват да вият само на загряло. На студено си траят гадините. Шнорхела го пробваш дали бачка, като го запушиш - тря'а да гасне. Лебетката дали бачка .... закачаш я на колана на готината кака от другата страна на улицата и ако дойде - бачка
              Ако можеш, снимай и пусни да видим. Най-вероятно съм забравил доста неща.
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Да, примерно ясно, благодаря!
                Легендата е, че е купена преди няколко месеца за нещо си, после приоритетите са се сменили, и я продават заради това.
                Звучи една идея по-достоверно, от типовия случай със селския свещеник, или старата мома във Филаделфия, и 90 годишната и девствена сестра от Мюнхен. Макар че по моему, никой не подготвя кола, за да я продаде - това са изхвърлени пари и сили.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                  Да, примерно ясно, благодаря!
                  Легендата е, че е купена преди няколко месеца за нещо си, после приоритетите са се сменили, и я продават заради това.
                  Звучи една идея по-достоверно, от типовия случай със селския свещеник, или старата мома във Филаделфия, и 90 годишната и девствена сестра от Мюнхен. Макар че по моему, никой не подготвя кола, за да я продаде - това са изхвърлени пари и сили.
                  Не забравяй, че има много случай (belata да речем), в които човек си подготвя една машина, а после му изпада друга (в неговия случай - продаде на безценица напълно подготвената си витара, за да може да си купи напълно подготвена тойота ЛК). Във форума има доста такива зайгравки.
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Е, в такъв случай няма въпроси, разбира се. Но тогава щяха вече да са я обявили във форума, щом са тежко болни Да, ще питам.

Коментар

Стефане, пусни снимки все пак - може и да я познаваме лично - все пак сузукитата сме доста задружни дет' се вика - събори, всеки гледал с някой туй онуй .... най-общо, шанса да не я познава някой е минимален. Поне ще може да ти кажем какви са и детските болежки.
                      0888 315 794
                      LZ1UPI
                      A1 (Rh+)

Коментар

Звучи ужасно добре, дори прекалено по описанието и на тази цена . Чакаме снимки
                        [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                        0899089976 Адриян

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                          Когато слушаш за шумове в раздатка и при включено 4х4 (не трябва да има никаква разлика в шума при вкл. и изкл.), важно е да покараш в тоя режим поне 5 минути, за да загреят чарковете. В повечето случаи нещата започват да вият само на загряло. На студено си траят гадините.
                          Малко извън темата да питам - ами чува се веригата на раздатката на 4 по 4 на бавни. И на студено и всякак. Като проверявах имаше масло вътре в раздатката, имам и подозрения че не е карана offroad от предния собственик. Щото още на първото ми излизане и първите следи по мостовете си ги направих аз . Та, наистина ли не трябва да се чува шум?

Коментар

Първоначално публикуван от Rabindranat Преглед на мнение
                            Та, наистина ли не трябва да се чува шум?
                            Axa, наистина не трябва.
                            0888 315 794
                            LZ1UPI
                            A1 (Rh+)

Коментар

За двигател с верига вместо ремък (ангренаж) съм чувал, че се правели допълнителни обезшумявания. Веригата си шуми! Нещо като недостатък на веригата, освен цената. Не ми е проблем че шуми леко, слухът на човека ако се не лъжа е все още непостижим за съвременната електроника... дори да е заминала раздатката ми ще я сменя като грохне съвсем, не са скъпи. Пиша това, за да не вкарваме в излишна параноя търсещите да си купят екземпляр от любимата ни марка. Не че нещо, ама мен новака доста ме впечатли с хубаво как се държи извън пътя гадинката. Този пост го пиша като колебание, а не като твърдение.
                              Последно редактирано от Rabin; 19-09-09, 14:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X