Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Suzuki SX4, проблем с мощността

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Suzuki SX4, проблем с мощността

Здравейте, колеги!
    От доста години съм доволен притежател на suzuki sx4. Колата ми е на газ, и както моя майстор ми обясни газта при тези двигатели води много често до прегаряне на клапани, и разбира се при мене нещата се развиха по този сценарий. Лека полека компрецията започна да пада и да се разминава в отделните цилиндри, колата почна да става тромава и се наложи да се направи ремонт на главата. Отворихме я и се видя че наистина има прегорели клапани, за съжаление на своя глава майсторът реши да не сменя всички клапани, а само прегорелите. Та - компресията се върна в почти нормални граници около 11 и беше сравнително окей. Но минаха две години и като цяло колата ми се струва тромава, започна и в някакви моменти да губи обороти за кратки секунди (карам я на бензин) Та искам да оправя този проблем и почнах тука да търся, попаднах на името на Ясен на доста пъти. Но телефонът който открих не е актуален явно. Някой може ли да ми даде идея към кого да се обърна.
    Благодаря и безаварийно по пътищата!

Сменете бензиновия филтър и проверете помпата дали работи адекватно - дали държи постоянно налягане.
    Тука трябваше да стои една умност, ама по-насетне ще спиша някоя.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
    X