Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пред дилема съм.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Пред дилема съм.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Да де, ама на хасфалт, зимата?

Мамка му и пълно щастие, никакво го няма. Аз например съм си доволен от мойте, ама те пък си заминават бързо.
    Е за тая цел нали има BFG AT. Аз разбирам, че търси гуми за разходки - кал и дълбок сняг. За хасфалта, че дори и заснежен BFG не се справят зле.
    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
      Е за тая цел нали има BFG AT. Аз разбирам, че търси гуми за разходки - кал и дълбок сняг. За хасфалта, че дори и заснежен BFG не се справят зле.
      Да, ама в кал, сравнени с кобрите дори.......

Не знам. Мен не ме кефят нещо. Сигурно не съм прав, ама не са мойте гуми. Всъщност, не знам кои са мойте.

ПП: Може би кумхото не е лош вариант, макар че много хора и тях псуват. Що някой не продава INTERCO-то за по 120 долара, като в америка, мамка му!
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако можеш да намериш от някъде и трите вида гуми само за тест и така ще е най добре да решиш кой да вземеш и кой ще са най добри за твоя стил на каране и нужди разбира се
        А ако ще е без проба подкрепям мнението на таргата с две ръце Дявола е с такива и доста добре се държи колата му на всякакъв терен.

Поздрави
        SUZUKI VITARA къса база 1.6 16V
        +359 0878 888 874
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА ; A1, (Rh+)

Коментар

Те и ферозите така. С 31-ци каймани трошат преден диф, макар че си зависи и от карането. Аз съм шубе, така че при мен няма такава опасност.
          Колега вече Ферозата е с 235-75-15 Каймани и в събота съм на зад с още един преден диффф 4-ти вече
          Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
          тел. 0898327627
          Радослав

Коментар

Първоначално публикуван от rado genev Преглед на мнение
            Колега вече Ферозата е с 235-75-15 Каймани и в събота съм на зад с още един преден диффф 4-ти вече
            Еми сложи и кобри. Кво да ти кажа повече?

Аз късам 2 пъти тампони на двигателя и раздатката, но с кобрите диф не съм строшил.

...ама както казах, аз съм си шубе. При мен е малко вероятно да се строши диФ, понеже не съм толкоз диВ.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да, ама в кал, сравнени с кобрите дори.......

Не знам. Мен не ме кефят нещо. Сигурно не съм прав, ама не са мойте гуми. Всъщност, не знам кои са мойте.

ПП: Може би кумхото не е лош вариант, макар че много хора и тях псуват. Що някой не продава INTERCO-то за по 120 долара, като в америка, мамка му!
              Нещо не се разбираме май. Доколкото аз разбирам човека си има джанти с BFG AT за пътя и за зимата. Сега има други джанти и търси гуми за кални изпълнения. За тая цел аз мисля, че Каймани или там тази шарка, щото я има на няколко модела е най-компромисния вариант. Дори и да покара малко по асфалт стават. "Таралежките" може би са по-добри, но пък ако трябва да отидеш с това на 150 км по асфалта мисля, че ще е предизвикателство. Аз никога не съм имал кола с МТ гуми, но съм карал няколко, а и гледам доста познати и повечето се спират на шарка тип Кайман.

Знаеш ли кой внася тия INTERCO? Аз ще огледам сайта на една от големите фирми вносители, може и да ги питам за тези гуми. Познавам се с шефа и мисля, че ако има възможност би свършил работа. Също така огледай по английско дали няма да намериш добра цена. Там може да те свържа с хора, на чийто адрес може да поръчаш, които редовно карат багаж с бусове.
              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Пробвал съм "кобри", но в пъти повече съм доволен от Вранглер МТР 235/15 по съвет на Пламен Тенев. По-леки са от регенератите, по-лесно се развъртат и се чистят перфектно в калта. Стават и за асфалт повече от кобрите, макар че Иван не държи на това. Макар, че има скоба предния диф. и без много тормоз пак строши корубата към тампона на витарата.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Нещо не се разбираме май. Доколкото аз разбирам човека си има джанти с BFG AT за пътя и за зимата. Сега има други джанти и търси гуми за кални изпълнения. За тая цел аз мисля, че Каймани или там тази шарка, щото я има на няколко модела е най-компромисния вариант. Дори и да покара малко по асфалт стават.
                  Той на асвалт и с Кайманите, няма да строши диф. Проблемът е, че баш в калта, с тях определено ще върви повече, но и шанса да счупи нещо е голям .
                  Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Колеги какво им чупите на тея диференцяли аз от година и половина карам Кайман и по дифовете проблеми не съм има никога.Смятам че за това което ги иска Ванката тея гуми Шарката тип Simex/Silverstone от която е копирна Каймана е най-добра.Разбира се ако има на добра цена Silverstone MT-117 EXTREME на 31" ще е най-добре но за сега алтернативата е регенератите.
                    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                    тел.088четири 9едно9 4нула4
                    -------------------------------------------------------

Коментар

Покажи снимка на предния диф да го видя ? Разкажи малко повече как го счупи ? От какво е изработен, алумин или некакво джелязо ?
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Нещо не се разбираме май. Доколкото аз разбирам човека си има джанти с BFG AT за пътя и за зимата. Сега има други джанти и търси гуми за кални изпълнения. За тая цел аз мисля, че Каймани или там тази шарка, щото я има на няколко модела е най-компромисния вариант. Дори и да покара малко по асфалт стават. "Таралежките" може би са по-добри, но пък ако трябва да отидеш с това на 150 км по асфалта мисля, че ще е предизвикателство. Аз никога не съм имал кола с МТ гуми, но съм карал няколко, а и гледам доста познати и повечето се спират на шарка тип Кайман.
                        Точно, имам един комплект джанти на които са БФ Гудрич АТ, а на другия ми комплект съм сложил Кобрите.Ама вече ми омръзнаха и искам да опитам нещо друго, иначе към тях нямам забележки, много добре се представят в калта и до момента нямам закъсване с тях.Само миналата година при прехода от Кошарица до Ичера съборих табелата на входа на Кошарица ама...то беше заледен асфалт и аз само на задно и ....веселба за колегите И на мен ми харесва каймана като шарка, само ми се иска да тествам как е, и след това да намеря добра цена за Силвърстоуна че не ми се иска да е регенерат.Като килограми регенератите Кобра и Кайман дали имат разлика ?

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Пробвал съм "кобри", но в пъти повече съм доволен от Вранглер МТР 235/15 по съвет на Пламен Тенев. По-леки са от регенератите, по-лесно се развъртат и се чистят перфектно в калта. Стават и за асфалт повече от кобрите, макар че Иван не държи на това. Макар, че има скоба предния диф. и без много тормоз пак строши корубата към тампона на витарата.
                          Предния мост вече е тунингован, за момента се надявам да нямам проблеми с него

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                            Покажи снимка на предния диф да го видя ? Разкажи малко повече как го счупи ? От какво е изработен, алумин или некакво джелязо ?
                            Колега джелязото е чугун и не подлежи на въстановяване ето и малко снимчици.Ако някой модератор може да помогне за долните снимчици да станат поголеми ще бъда много благодарен.
                            Прикачени файлове
                            Последно редактирано от rado genev; 16-09-09, 23:41.
                            Подстрекател на разходчици счупи ДЖИПКА покрай Габрово
                            тел. 0898327627
                            Радослав

Коментар

Колега джелязото е чугун и не подлежи на въстановяване ето и малко снимчици
                              Оправи долните снимки че не се отварят, разкажи и как се случи ?

Коментар

На моита витара наи ми харесаха 215r15 регенерат на малатеста самоче шарката е трак при тези гуми се получи наи добър баланс на мощност и височина и шарката е умерена по агресивна е от кобрата и по не агресивна от каимана според мен по големи гуми повече пречат на витарата от колкото да и помагат на проходимостта това е само в случаи че не се гони само визия за пред кафето .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X