Здравейте. След счупване на оригиналния диференциал на ловния джип и доста консултации започва трансформацията. Ще се радвам ако помагате с идеи, изпитани решения и всякакъв вид информация. За сега съм в дилема с ресьори с пружини или с макферсон от Toyota ли да се прави? Има ги налични и трите варианта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Монтаж цял преден мост от УАЗ на Suzuki Grand Vitara XL-7
Свий
X
-
Задния мост и него ли ще сменяш ?
Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Мойте уважения - браво за идеята, мерака и труда, но от мен да знаеш, една работа тръгне ли си мърляво, така си е до край!!!Първоначално публикуван от cvetoslav Преглед на мнениеНяма време за козметики има по-важни работи 😉.
Колко време ще ти отнеме да удариш една водоструйка на туй джИлезо - 20 мин-30мин, с все опъването на кабели и маркучи. А удоволствието от това да не ти капе кал на главата, да не търкаш с тестлата калта, преди да почнеш да заваряваш или взимаш мери, според мене много по-ценно от тия 20-30мин.
Ти си знаеш де , успех! А колега по-горе е прав - това което наричаш макферсон е друг тип автомобилна част.
- 3 likes
Коментар
-
Така е и водоструйка е имало и то над един час но състоянието преди нея беше тежко. Всичко ще бъде измито перфектно и боядисано след като е сигурно, че това желязо ще се движи. Все пак това е експеримент без да имаме аналог от който да гледаме и всичко се измисля на момента. Въпреки всичко тестовете започват.[FONT=Comic Sans MS]Не може да не може.
[/FONT]
Коментар
-
Само така, по памет.
Соти монтира мостове от УАЗ на Кия Спортидж. Има тема тука.
Боян ходи на Ладога с мостове от Тойота, на Самурая.
СкакаУецо на Хънти е на редукторни мостове от УАЗ.
Това без да съм гледал на всички в ръцете.Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар