Обява

Свий
Няма добавени обяви.

джанти за гранд витара xl-7

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• джанти за гранд витара xl-7

Здравейте, и направо по темата- търсенето на джанти за джипа се оказа голям проблем. Втори месец се опитвам да намеря оригинални джанти https://www.finishlinewheels.com/pro...2xJz4nxn9KzATe , но при толкова разглобени витари или джанти няма или цената е от 750 лева та чак до 1000-1200 (в Луковит са по толкова, във Враца по моргите няма, все още не съм звънял в Пловдив). Още съжалявам че изпуснах една обява в Свищов на цена 550 лева, което за мен е приемлива цена, но просто не съм вярвал че ще бъде такъв проблем. Въпросът е какви други автомобили ползват същият размер или близък до този размер джанти - 7Jx16 ET5 , 5x139.7 (5x5.5), 108.1 mm централен отвор.

П.П. Ако знаете морга с разглобени витари с приемливи цени за джанти, моля да споделите информация.

Първоначално публикуван от kronen Преглед на мнение
    Здравейте, и направо по темата- търсенето на джанти за джипа се оказа голям проблем. Втори месец се опитвам да намеря оригинални джанти https://www.finishlinewheels.com/pro...2xJz4nxn9KzATe drift boss, но при толкова разглобени витари или джанти няма или цената е от 750 лева та чак до 1000-1200 (в Луковит са по толкова, във Враца по моргите няма, все още не съм звънял в Пловдив). Още съжалявам че изпуснах една обява в Свищов на цена 550 лева, което за мен е приемлива цена, но просто не съм вярвал че ще бъде такъв проблем. Въпросът е какви други автомобили ползват същият размер или близък до този размер джанти - 7Jx16 ET5 , 5x139.7 (5x5.5), 108.1 mm централен отвор.

П.П. Ако знаете морга с разглобени витари с приемливи цени за джанти, моля да споделите информация.
    5x139.7 (5x5.5) се ползва и при модели като Suzuki Jimny, Lada Niva, някои версии на Mitsubishi Pajero и Toyota Land Cruiser.
    Внимавай най-вече с ET-то (ET5 е доста изнесено) и централния отвор 108.1 мм. Ако не държиш да са оригинални за Suzuki Grand Vitara XL-7, може да търсиш афтърмаркет 5x139.7 с близко ET (0–10).
    Успех с търсенето!

Коментар

благодаря за информацията, но аз си намерих. Преглътнах цената и взех от една морга в Пловдив още октомври месец. Единственото, което уцелих е че го нямаше собственика на моргата, а неговия работник се оказа уникално благ човек, така че спокойно си огледах и успях да взема, поне според мен, добър комплект джанти. Излезнаха ми около 820-830 лева- 750 джантите, 50 лева за път и две спрейчета за около 20 лева за освежаване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.

Зареждам...
      X