Здравейте колеги,тук съм нов,от скоро имам Сузуки Гранд Витара 2.5 V6.2004 година,след втора смяна на маслото и гарнитура на капака,колата взе да пуши и то доста,беше със масло 5/30,веднага го смених отново със 10/40,обаче разлика няма,изминал съм над 7000км преди това и нищо нямаше,сега веднага се получи.Благодаря....
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Синкав пушек
Свий
X
-
Писа просто да споделиш мъката си илииии.....? А иначе - синкав пушек - гори масло. Със смяна на маслото си изхвърлил и присадката която е налял джамбазина и резултата е на лице. Сипването на присадка маскира проблема,не го решава!!!
Или локализираш от къде гори масло и ремонтираш или доливаш и я караш пушеща.Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
- 2 likes
-
Е кво да прави-да я ремонтира и да му излезе златна ли?Кат си много честен купи я от човека и я направи прави градски умнико!Последно редактирано от Даниел Цветков; 18-08-24, 14:16.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнение....Кат си много честен...Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
- 3 likes
Коментар
-
Първоначално публикуван от Даниел Цветков Преглед на мнениеЕ кво да прави-да я ремонтира и да му излезе златна ли?Кат си много честен купи я от човека и я направи прави градски умнико!Риболовът е болест,която не се лекува,а само се задълбочава.
Коментар
-
Дали е възможно след първата смяна да не си отишла добавката с горялото масло и да изкара още една смяна?
Чувал съм,че веднага след смяната стават тия работи.
Пипали сте гарнитура на капак клапани-проверете за отдушник за картерни и газове.
Не съм запознат с модела-това ми хрумва като причина!
Това с добавката ще оставя без коментар!
Поне в този форум.
Коментар
-
Има объркани вакуумни маркучи при смяната на гарнитурата - така се получава пушенето веднага след ремонт. Поставете вакуумните линии на местата им и проблема ще се реши.Фиат Купе
Опел Фронтера В
Мицубиши Паджеро Пинин
- 1 like
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар