Здравейте колеги, знам че има много такива теми но конкретно искам да споделям какво ще правя по моят джип за това направих отделна тема да не спамя на някой колега.Джипа е Гранд Витара 1.6 къса база 99 година и понеже започнах да гнета в реки и големи кални ями нещата със шосейните гуми са някак на магия.За по-хубави гуми трябва и лифт за който съм се подготвил със пружини и амортисьори за задния мост а за отпред ще ми трябват подложки и тук е проблема.Стругарят който правеше на всички колеги в района почина и останаха един дето лъжата я няма за нищо и други двама които не са правили такива неща досега и става сложно.Във много теми има споделени номера за връзка с хора правещи такива подложки но от преди 2-3 години и повече та не знам тези хора дали още се занимават с това и ми е неудобно да звънкам та ако някой знае човек който и в момента прави такива неща нека сподели ще бъда благодарен.Иначе съм решил да си изработя и защита за от долу но първо ще видя колко е дебела ламарината с която разполагам и ще пиша какво мисля да правя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята Гранд Витара
Свий
X
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.