Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ръчна спирачка-задържа

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ръчна спирачка-задържа

Някой, ако е минал по тоя път да разкаже с две думи, кои са и слабите места, откъде да започвам. Ако има значение само дясното задържа. Хваща на последните два-три зъба и това е, до там е съвсем алтава. След десетина километра отпуска.
    Цени за жила и откъде пазарувате, ако излзе от тях, абе каквото се сетите или ви се е случвало.

До: Ръчна спирачка-задържа

Ако е самурай, ръчната спирачка блокира задния кардан. Тоест блокират се и двете задни колела. Какъв ти е модела?

Коментар

Прощавай за пропуска Витара 1.6 8кл 92г.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
        Отзад в барабана има едни зъбчати устройства за самонатягане на ръчната.Понякога правят номер.Особено в комбинация с клеясало въже.На витарата въжетата са 2-ляво и дясно.Имат и регулаж вътре в купето зад лоста.Вдигни мокета и виж въжетата имат ли ходове при дърпане и отпускане на лоста.Ако дясното няма-ясно.
        Това е от една друга тема.
        Ще допълня, че въжета се намират и в Евро 07.Влез в каталога им и ще видиш цени. за да се ориентираш.
        Аз разбира се изциганях и раздвижих старото въже.Сега обаче забелязвам че пластмасовия му кожух е напукан и чакам изненади,Но и за това има цигански лек - термо шлаух отгоре

Коментар

Първоначално публикуван от KOSER Преглед на мнение
          Ако е самурай, ръчната спирачка блокира задния кардан. Тоест блокират се и двете задни колела. Какъв ти е модела?
          На моито самурайче ръчната блокира барабаните а не кардана.
          0877 44I 88I
          Самурай 1,3
          Дискавъри ТД5

Коментар

Първоначално публикуван от Валето Преглед на мнение
            На моито самурайче ръчната блокира барабаните а не кардана.
            На по-старите самурай рачната блокира кардана.След 89год. рачната е на барабаните.
            Радослав Йончев

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
              Това е от една друга тема.
              Ще допълня, че въжета се намират и в Евро 07.Влез в каталога им и ще видиш цени. за да се ориентираш.
              Аз разбира се изциганях и раздвижих старото въже.Сега обаче забелязвам че пластмасовия му кожух е напукан и чакам изненади,Но и за това има цигански лек - термо шлаух отгоре
              това ми трябваше. Проверих в евро07 по около 30лв са. Ще му мисля, ама най-вероятно ще се сменят.

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
                това ми трябваше. Проверих в евро07 по около 30лв са. Ще му мисля, ама най-вероятно ще се сменят.
                Добър съвет: сменяй и двете. И аз малко се изциганих преди 3-4 месеца и си смених само едното, дето задържаше. Естествено, другото се скъса миналата седмица, точно когато най не трябваше...

Така и така ще разфасоваш спирачките, направи им една профилактика, че годинките не прощават.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Наистина се двуомях дали да не сменя само едното, но си прав, че рано или късно ще се обади и другото, пък на тая цена няма какво да му мисля.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X