Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ниски обороти на сузуки витара 92 г. 1.6 8в.

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • Ниски обороти на сузуки витара 92 г. 1.6 8в.

    Здравейте, витарата е 92 г. 1.6 8в., моноинжекцион. Още след запалването държи много ниски обороти /100-200/, и на бензин и на газ. Забелязвам, че не се включва и автоматичния смукач. Свалих и почистих стъпковото моторче, смених датчика със зелената букса за температурата на охлаждащата течност, проверих всички маркучи на вакумите, смених въздушния филтър, който беше сменяван преди 2000 км. и установих, че на част от горната му страна имаше пробойни /ръбчетата на хартията по дължина се бяха сцепили, все едно са нагрявани/, след като загрее колата оборотите или не се променят или леко се покачват /до 700/. Иначе колата си има мощност и работи нормално, не прекъсва. Дали някой може да ми каже от къде идва проблема?

  • #2
    Здравейте и от мен, същото се случва и с моята.
    Ще следя темата с надежда и интерес!!!

    Коментар


    • #3
      Момчета, не само следете, ами и направете нещо. Свещи, кабели, капачка+палец, какви на колко. После Елкон, центровка, предверение, вакуми, реглаж на дросела, все неща дето си искат ръчичка, на клавиатурата няма да стане.

      Коментар


      • #4
        След като го почисти , видя ли дали отваря и затваря. Закачах му буксата , докато е извадено и даваш на контакт и гледаш. На 8 клапановите не помня как е , но на 16 клапановите на дросела си има винт , от който можеш да вдигнеш оборотите. Играе роля да пусне допълнително въздух.

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X