Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помощ при покупка на витара 1,6

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • помощ при покупка на витара 1,6

    здравейте,ще взимам витара 1ген 1,6 бензин дълга база,гледам обявите в мобилето,но не съм разбирач пък и в момента немога да обикалям(без кола съм).....та идеята ми е ако има колеги които могат и искат да съдействат за оглед че да мога да отсея гробовете и да избера нещо читаво ще съм много благодарен.разбира се съм готов да си заплатя за помоща.който желае може да пише тук или на лични, както прецени.
    предварително благодаря

  • #2
    По принцип е много трудно да откриеш неизгнила витара. На тях това им е главния проблем-ръждата.
    Другото си е като на всички коли-гледаш най-вече общото състояние, то е показателно. Гледаш как се държи двигателя, каке съединителя, странни или нетипични шумове от кутя и трансмисия, как са лагери, ауспух, все неща като на обикновените коли.
    Ако има нещо нередно в 4х4 системата-не можеш да го откриеш при обикновен оглед, трябват си тестове на гаден терен, а надали някой ще ти позволи такива...
    Но и да има нещо не в ред-не е кой знаа какъв проблем, най-гадното е да е разтеглена веригата в раздатката, ама и тя се сменя, даже е по-лесно да се смени цялата раздатка, би трябвало да ги има бая по моргите.
    Обаче ако витарата не е джаскана на сериозен офроуд-най-вероятно няма да има проблеми съз задвижването на предния мост, те са си здраво направени. А дори и да е карана по гадни места-пак държи бая, не се чупи така лесно.
    Най-проблемни при сериозен офроуд са външните карета на предните полуоски. Ама това при гаден терен. Ако е сравнително лек-и те си държат.
    Другото е късмет...
    Има ли желание-има и начин!

    Коментар


    • #3
      Под 5000лева не ги гледай изобщо, а ако искаш читава дълга база, гледай В6 2.0 литра, има коне под капака, винаги са с климатик и с новото табло.
      Ако търсеше къса, имам предвид нещо, но зависи и бюджета какъв е.
      Всичко друго Кольо го е описал отлично.

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X