Моята Витара / Тракер е '92 година 1.6/16 без серво. Вчера видях един екземпляр къса база 1.6 от '99-та, продава се на части. Имаше налична секторна кутия, помпа, резервоар за масло и всички маркучи. Цената е 100 лв (дадена на око, като " .... за още 50 си свали каквото там ти трябва от железата..." ). Та да запитам, дали някой знае, еднаква ли е с тази за '92 година, възможно ли е прехвърлянето, ако има доработки - какви ? Окачването изглеждаше еднакво, отдолу и отвътре в коша. Двигателят - също. И още един въпрос, ако може - 2-та автоматични хъба същия екземпляр ги продаваше за 100 лв, има ли смисъл да ги взема за резервни, моите работят без проблем, ама знае ли човек ...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за секторна кутия за Тракер
Свий
X
-
До: Питане за секторна кутия за Тракер
Споделям само мое мнение,макар че сигурно много хора ще се опитат да ме опровергаят.
Без серво на волана съм.За мен волана върти достатъчно леко,дори и след слагането на демпфер.Предлагали са ми и на мен цялата серво с-ма,но не ми трябва още една "язва" по колата.
Колкото до хъбовете,автоматичните са удобство,особено ако не смяташ да даваш много зор на колата,но ако смяташ да я товариш,а и се наложи да се сменят, то по-добре да се мине на ръчни,макар че ще са по-скъпи.
-
До: Питане за секторна кутия за Тракер
Сервото си е серво! Как е по-добре, на ръка - самичък или с мадамаи на ръка може, ама с мадама си е друго
.
Хъбовете са си на риск - изгодни, ама ако са читавиАко не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар