Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Питане за секторна кутия за Тракер

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Питане за секторна кутия за Тракер

Моята Витара / Тракер е '92 година 1.6/16 без серво. Вчера видях един екземпляр къса база 1.6 от '99-та, продава се на части. Имаше налична секторна кутия, помпа, резервоар за масло и всички маркучи. Цената е 100 лв (дадена на око, като " .... за още 50 си свали каквото там ти трябва от железата..." ). Та да запитам, дали някой знае, еднаква ли е с тази за '92 година, възможно ли е прехвърлянето, ако има доработки - какви ? Окачването изглеждаше еднакво, отдолу и отвътре в коша. Двигателят - също. И още един въпрос, ако може - 2-та автоматични хъба същия екземпляр ги продаваше за 100 лв, има ли смисъл да ги взема за резервни, моите работят без проблем, ама знае ли човек ...

До: Питане за секторна кутия за Тракер

Споделям само мое мнение,макар че сигурно много хора ще се опитат да ме опровергаят.
    Без серво на волана съм.За мен волана върти достатъчно леко,дори и след слагането на демпфер.Предлагали са ми и на мен цялата серво с-ма,но не ми трябва още една "язва" по колата.
    Колкото до хъбовете,автоматичните са удобство,особено ако не смяташ да даваш много зор на колата,но ако смяташ да я товариш,а и се наложи да се сменят, то по-добре да се мине на ръчни,макар че ще са по-скъпи.

Коментар

До: Питане за секторна кутия за Тракер

Сервото си е серво! Как е по-добре, на ръка - самичък или с мадама и на ръка може, ама с мадама си е друго .
      Хъбовете са си на риск - изгодни, ама ако са читави
      Ако не свършва добре, значи не е свършило!
      0888 315 794
      LZ1UPI
      A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X