Здравейте ,имам проблем който в сервиза не могат да решат и са в задънена улица(познати и доверени момчета).Ще разкажа цялата история за да добиете пълна представа. Витарата я взех на баща ми в перфектно състояние двигател 1.6 8в, скоро и е бил правен ремонт явно и на двигателя както се оказа по късно. Дал я на някого да си свърши работа и на връщане прегряла на магистралата уж малко , та я закарал в някакъв сервиз да я ремонтират . Ремонта им е бил шлайф глава гарнитура и айде обратно нали всичко е ок. Да ама не , двигателя няма нищо общо с преди , отваряме го и даваме на проба , оказа се 4е пуска вътре от ризите и отстрани май бяха 5 места.
Купих нов блок комплект с бутала перфектен, но татко реши да запази старата глава която ми излезе златна оказа се крив тунела и т.н. , ремонт в сливен гаранция от тях била станала по добре и от нова. И така събираме най накрая всичко колата върви като бега4ка наистина много, оба4е на място двигателя леко тресе, нещо не е наред, гледахме какво ли не ( благодаря на колегата славин от чията витара сравнявахме да няма объркан вакум и др.).
всичко е ок ама двигателя не рабити равномерно, тяхното обяснение е да е била зверски прегрята и оттам доста пилена главата, но според мен има нещо друго.
Възможно ли е двигател да не работи равномерно от доста напилена глава?
Приемам всякакви мнения , а и можа да я закарам ако ми препоръчате някой от с.з. , омръзна ми да кихам кинти и да не е в ред колата сума ти пари попилях а не става.....
п.с. главата е надувана не е пукната
Купих нов блок комплект с бутала перфектен, но татко реши да запази старата глава която ми излезе златна оказа се крив тунела и т.н. , ремонт в сливен гаранция от тях била станала по добре и от нова. И така събираме най накрая всичко колата върви като бега4ка наистина много, оба4е на място двигателя леко тресе, нещо не е наред, гледахме какво ли не ( благодаря на колегата славин от чията витара сравнявахме да няма объркан вакум и др.).
всичко е ок ама двигателя не рабити равномерно, тяхното обяснение е да е била зверски прегрята и оттам доста пилена главата, но според мен има нещо друго.
Възможно ли е двигател да не работи равномерно от доста напилена глава?
Приемам всякакви мнения , а и можа да я закарам ако ми препоръчате някой от с.з. , омръзна ми да кихам кинти и да не е в ред колата сума ти пари попилях а не става.....
п.с. главата е надувана не е пукната
Коментар