Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара 1.6 93.-Проблем със регулатора за спирачките ;кантара;

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара 1.6 93.-Проблем със регулатора за спирачките ;кантара;

Ако някой е имал загуби на спирачна течност от регулатора за задния мост моля да помогне със съвет.
    1.От къде да намеря този чарк?
    2.Подлежи ли на качествен ремонт при смяна на гумичките?
    3.Ще имам ли проблеми със спирачките ако пробвам да го изолирам?
    4.Става ли заняна от друг модел?
    Последно редактирано от CarTest™; 31-07-09, 17:14.

До: Витара 1.6 93.-Проблем със регулатора за спирачките ;кантара;

VITARI на части колкото искаш купи си ама не го махай че става кеф
    Последно редактирано от Наско-Гумата; 01-08-09, 10:45.
    НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Благодаря за съвета.Ще се опитам да намеря а до тогава ще доливам сп.течност

Коментар

Първоначално публикуван от azd Преглед на мнение
        VITARI на части колкото искаш купи си ама не го махай че става кеф
        Какъв кеф става? Аз съм без и забележки нямам.
        ОТИВАМ ДА СЛАГАМ КАЛНИЦИ НА ТРЪБАРКАТА !!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
          Това ме интересува живо каква е разликата със и без кантара при ненатоварен автомобил.Миналата седмица се прибирах от Варна за Бургас в един дъжд и на спускането ми поднесе 2 пъти че минах на 4-4.А гумите са добри 255/65/15

Коментар

Първоначално публикуван от кайо Преглед на мнение
            Ами на моята също нямам и спират само предни задни слабо

П.П Успех на КАЙО с целият мост на неговата
            НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

Коментар

Колега как реши проблема с регулатора на спирачките? Аз също имам този проблем един месец доливах течност и вчера ми писна свалих го и го дадох за рециклиране. Днес сложих рециклирания но не работи /не отива спирачна течност кам задните колела никаква свалих го пак и утре ще го връщам за преглед.Изгубих половината ден и се чудя ако утре ако не стане какво да правя дали да купя нов или да го махна /толкова ли е сташно без него? колеги дайте мнения моля ви

Коментар

Колега моя е изолиран още от предния собственник,аз я карам няколко месеца общо от 2 години е изолиран за сега няма никакви проблеми,според мен това дали ще е изолиран или възстановен е въпрос на личен избор.

Коментар

Колега как точно става това изолиране изцяло ли се маха регулатора и какво се слага на негово място за да свържа тръбичките.Автомобила е сузуки витара 97г 1.6 16в къса база правен в испания

Коментар

Колеги ще ви кажа моето мнение без да ви ангажирам. Разбирам, че щом е сложен има смисъл кантара. Но аз лично съм ги изолирал на много видове коли и не съм забелязал съществена разлика при карането.

За целта просто се свързват входяща и изходяща тръбичка с подходящите щуцери и се обезвъздушава. Такива щуцери се продават готови, а също има и тройници, ако се налага се запушват излишните. За всеки модел кола има тройници. Аз ги купувам от едно магазинче на ул. Овче поле между ул. Цар Симеон и ул. Кирил и Методий, където изработват медни тръбички за спирачки. Мога да се поинтересувам за точния адрес, ако не го намерите.
                    0889 38 43 67 Милен

Коментар

А изолирал ли си такива с четири дискови спирачки? Мисля да слагам дискове отзад на Витарата и съм много заинтригуван
                      Последно редактирано от trent; 25-03-10, 18:26. Причина: допълване

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                        А изолирал ли си такива с четири дискови спирачки? Мисля да слагам дискове отзад на Витарата и съм много заинтригуван
                        Наистина ли мислиш да го направиш без регулатор ?
                        Лудак

Коментар

Не, напротив, питах колегата, тъй като пише че ги е изолирал, но никой не споменава за каква спирачна система става дума, и някой ще се заблуди и ще ги изолира на 4 дискове и ще се пребие. Без регулатор на 4 диска-забрави, има писано от колега по темата, само че за Самурай

Коментар

...
                            Последно редактирано от Rabin; 26-03-10, 10:44.

Коментар

Колеги след повторен оглед на регулатора от майстор сега нещата са по добре .Системата се обезвъздуши без проблем и спирачките са на ниво.За сега течове няма рециклирането ми излезе 15лева+7лева спирачна течност.Информативно попитах за цената на регулатора в миркат 700лева повтарям 700 луди хора.Времето ще покаже колко сполучлив е ремонта за сега това от мен .Мерси на всички

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X