Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чукане отпред вляво при неравности

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Чукане отпред вляво при неравности

Здравейте колеги, от един месец се появи дразнещо причукване отпред в ляво на колата, което най-ясно се чува при поредица от неравности преминати с невисока скорост. Проверих предницата всичко е здраво, два пъти разглобявах тапицерията на вратата, сложих нови щипки, но не е от там.Нямам стабилизираща щанга
    Моля за вашата помощ, ако някой е имал подобен проблем!
    Последно редактирано от Ясен; 05-08-09, 08:36. Причина: крещащо заглавие
    НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРЕЧКА-СТРАХЪТ

До: ПРОБЛЕМ С ВИТАРА, МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Здравеи колега наи вероятно истървал амортисьор или разбити тампони ,хвани ама и някои да натисне върху калника с прожиниращи движения и ако е от него проблема ще го усетиш .Дано съм помогнал успех.
    Бялото BUZUKI 1.6 8в
    0899368772 ;) 0897229322

Коментар

Даа това беше и при мене. Сваляш гумата, махаш хъба, вътре има една забравих как се казваше (но да я кръстим стоп шайба), махаш и нея, след нея има една навиваща се шайба, която държи лагера на колелото. При мен беше се разхлабила и лагера играеше. Затегни тази шайба и после сглобявай. Направи същата процедура и от другата страна, защото може и там да се е разхлабило.

Успех

П.П. Изкарай за всеки случай лагерите, почисти ги от старата смаска, после почисти и гнездата където лежат, смажи отново лагерите и гнездата с грес, слагаш, сглобяваш и тестваш
      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Мерси за бързата реакция от ваша страна. Да доуточня още малко амовете са и нови шарнири тампони също в лагерите няма луфт.Понеже скоро сменяхме маншони на полуоските и всичко си бе ОК.
        Жипа е с лифт + боди лифт незнам дали е свързано но аз вече незнам от каде трака
        Последно редактирано от Наско-Гумата; 31-07-09, 15:13.

Коментар

виж да не ти тропат накладките

Коментар

Първоначално публикуван от azd Преглед на мнение
            Здравейте колеги, от един месец се появи дразнещо причукване отпред в ляво на колата, което най-ясно се чува при поредица от неравности преминати с невисока скорост. Проверих предницата всичко е здраво, два пъти разглобявах тапицерията на вратата, сложих нови щипки, но не е от там.Нямам стабилизираща щанга
            Моля за вашата помощ, ако някой е имал подобен проблем!
            Здравей колега и при мен се получи същото два пъти минавах стенд на предницата всичко шест ,и аз като теб разглобих вратата нищо не открих но ми се струва че лостчето за заключването е дразнителя защото много играе и издава подобен звук като го разклатя ,а междо другото като отворя вратата в движение шума изчезвакато затворя пак започва
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
              Здравей колега и при мен се получи същото два пъти минавах стенд на предницата всичко шест ,и аз като теб разглобих вратата нищо не открих но ми се струва че лостчето за заключването е дразнителя защото много играе и издава подобен звук като го разклатя ,а междо другото като отворя вратата в движение шума изчезвакато затворя пак започва
              Kaкто казва Ванката Попов "Проблема ви е в слабата музика ", а иначе - в карето на лоста на кормилния прът. (пробвам се като врачка и хващам бас на по биричка ). Щом изчезва шумът, когато отвориш с едната ръка вратата, значи даваш на волана (респективно на кормилния лост) постоянен натиск с другата ръка, а освен това са Ви изпокъсани маншончетата там и гумата е омекнала - особено на колегата azd.
              Чакам да кажете от кого е биричката и да се видим да я изпием!
              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
              0888 315 794
              LZ1UPI
              A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                Kaкто казва Ванката Попов "Проблема ви е в слабата музика ", а иначе - в карето на лоста на кормилния прът. (пробвам се като врачка и хващам бас на по биричка ). Щом изчезва шумът, когато отвориш с едната ръка вратата, значи даваш на волана (респективно на кормилния лост) постоянен натиск с другата ръка, а освен това са Ви изпокъсани маншончетата там и гумата е омекнала - особено на колегата azd.
                Чакам да кажете от кого е биричката и да се видим да я изпием!
                знаеш ли че май ще излезеш прав наистина маншоните са скъсани ,не съм се замислял че може да е от там ,ако се окаже това имаш една голяма боза/БИРА/от мен

Коментар

знаеш ли че май ще излезеш прав наистина маншоните са скъсани ,не съм се замислял че може да е от там ,ако се окаже това имаш една голяма боза/БИРА/от мен
                  Ако не - бирата от мен, пък маншони и карета все ще си намерим причина да не си вземем
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

На сбирката ще си оправим сметкитебира ли ще е водка ли ще е ще видим,пък маншоните лесна работа

Коментар

Мерси отново на всички за изчерпателните отговори Още днес ще проверя карето на пръта и ще погледна и хъба а и спирачния апарат И ще споделя състоянието им Поздрави

Коментар

На сбирката ще си оправим сметкитебира ли ще е водка ли ще е ще видим,пък маншоните лесна работа
                        Ако решите да правите ремонти на сбирката няма проблеми, ще взема достатъчно инструмент за основен ремонт и още малко
                        Не се шегувам ще има багажник с инструменти, ако някой пострада на състезанието ще го отремонтираме набързо
                        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                          Ако решите да правите ремонти на сбирката няма проблеми, ще взема достатъчно инструмент за основен ремонт и още малко
                          Не се шегувам ще има багажник с инструменти, ако някой пострада на състезанието ще го отремонтираме набързо
                          Ти пък кога си купи инструменти. Имаш само отверки и лустър клеми. Е, и резачки евентуално.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                            Ти пък кога си купи инструменти. Имаш само отверки и лустър клеми. Е, и резачки евентуално.
                            Ша са убиждЪми ли сигъ...запали дядото и ела на гости да ти покажа гаража.Стига си се оправдавал че в петък си рожденник, ела на Сузуки сбирката, ще го полееем достойно

ПС
                            По-миналата година на Резово кой помогна с крикове и инструмент бре диване
                            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                              Ша са убиждЪми ли сигъ...запали дядото и ела на гости да ти покажа гаража.Стига си се оправдавал че в петък си рожденник, ела на Сузуки сбирката, ще го полееем достойно

ПС
                              По-миналата година на Резово кой помогна с крикове и инструмент бре диване
                              Де да знам. Дърт съм, не помня. Пък и много забравям.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X