Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тампони за сузуки витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тампони за сузуки витара

Здравейте да ви попитам от къде мога да си купя добри тампони за носачите че тия дето ги купих по 15 лева и на първата седмица се скапаха моля ви помагайте.
    Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
    Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

До: Тампони за сузуки витара

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
    Здравейте да ви попитам от къде мога да си купя добри тампони за носачите че тия дето ги купих по 15 лева и на първата седмица се скапаха моля ви помагайте.
    Изхвърли ли си старите?
    До колкото съм чел и чувал на принципа - не питай "майстори", а питай "патило", смениш ли ги веднъж оригиналните и .... ако вземеш от миркат - произведени са във Виетнам и карат до 3-4 месеца, тия от 15 лв са за седмица две. Най-добрия ти вариант е да си намериш от автоморга целите носачи или поне тампоните. Колеги с тоя проблем са споделяли, че само по тоя начин се оправяш. Кофти, но това е начина - взимаш нещо на 15 години, което е по-здраво от всички варианти на чисто нови части, включително и така наречените "хеви дюти".
    Когато ми казаха, че мойте са "към смяна", поразпитах и послушах тия съвети и така вече над 80 000 километра са си все на същото дередже.
    Приятелчето дето си ги смени щото бяха като моите, от тогава смени 6 комплекта и накрая си купи носачи втора употреба с тампони като тия в началото .
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Някой няма ли да помага?
      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Как?
        Единия вариант е да си поръчаш от Ибей от ония оранжевите,но ако се окажат и те боклук...?
        Другия вариант е както каза колегата.Онзи ден бях пак при момчетата с витари на части от Перник.Мернах че се тъкаляха и носачи.А дали продават евтино се въздържам от коментари,всеки преценява за себе си.

Коментар

Пробвай при ЕТ" Матьо Шиков" гр. Пловдив gsm:0888342024 или 0898480539. От този цех за производство на гумено- метални авточасти за различни видове коли и джипове, аз си купих за Самурая тампони за ресьорите и съм много доволен от тях. Вече 3-та година кара.

Коментар

Аз купих уш истински по 45 лв броиката изкараха околу 4 месеца интересното е че се разбиват само задните а уш оригинални японски втория път смених само задните предните бяга като нови .
            Когато се разбият окончателно почват да скърцат много изнервящо преди това не ги сменяваи или поне така беше при мене .

Коментар

За задните надлъжни щанги по същия начин ли седят нещата?Питам от интерес да знам как седят нещата принципно
              Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Това е от calmini.bg

ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ПОЛЕУРЕТАНОВИ ВТУЛКИ И ТАМПОНИ
                (ВКЛЮЧЕНИ В +3” СИСТЕМА ОКАЧВАНЕ)
                1989-98 Sidekick / Tracker / Vitara SK19900BK 138.00 лв
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

От: Тампони за сузуки витара

Темата гледам позамряла.Или е намерено решение но не е споделено,или всеки се спасява по единично.Колеги,които са сменяли скоро втулките на носачите и щангите да споделят впечатления.Производител,доставчик,цена и т.н.
                  Нека силата да бъде с нас!
                  Suzuki Grand Vitara
                  +34 642 91 4154

Коментар

Не смеем да пипнем там

Коментар

Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
                      Темата гледам позамряла.Или е намерено решение но не е споделено,или всеки се спасява по единично.Колеги,които са сменяли скоро втулките на носачите и щангите да споделят впечатления.Производител,доставчик,цена и т.н.
                      Радо ,скоро ,скоро ,колко да е скоро ,има няма 5 години от последното питане .Истината е следната 2 бр. тампони оригинал от колега от форума 105/110 лв за предните а задните от на мерцедес ресьорите по 10 лв. марка феби и две втулки по 5 лв и си ти . Безплатен обяд няма ..........

пп Бях се зарекал да не отварям очи ,заради разни форумни ,,разбирачи,, ама айде на тебе ще бутна промоция ,поне знам че може да почерпиш. Ето ти и снимки за задните тампони .

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11076.jpg
Прегледи:1
Размер:125.4 КБ
ID:5568570 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11079.jpg
Размер:111.8 КБ
ID:5568572 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11078.jpg
Размер:98.0 КБ
ID:5568573 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SDC11077.jpg
Размер:106.1 КБ
ID:5568574 Две години блъскане по чукари ,и ревизия преди два месеца ,100% по здрави от оригинала
                      Последно редактирано от jimito; 04-03-14, 19:51.
                      Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                        Радо ,скоро ,скоро ,колко да е скоро ,има няма 5 години от последното питане .Истината е следната 2 бр. тампони оригинал от колега от форума 105/110 лв за предните а задните от на мерцедес ресьорите по 10 лв. марка феби и две втулки по 5 лв и си ти . Безплатен обяд няма ..........

пп Бях се зарекал да не отварям очи ,заради разни форумни ,,разбирачи,, ама айде на тебе ще бутна промоция ,поне знам че може да почерпиш. Ето ти и снимки за задните тампони .

[ATTACH=CONFIG]688747[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]688749[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]688750[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]688751[/ATTACH] Две години блъскане по чукари ,и ревизия преди два месеца ,100% по здрави от оригинала
                        За почерпката си абсолютно прав,но ще ти звънна,че ми трябва и тенекеджия да я позакърпят тук таме по пода.Ако имаш точния човек,още една черпня.
                        Нека силата да бъде с нас!
                        Suzuki Grand Vitara
                        +34 642 91 4154

Коментар

Очевидно решението е чудесно !
                          Аз пък си търся тампони за задните надлъжни щанги... Някой има ли идея как да си реша проблема ?
                          Предварително благодаря !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X