Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт по "руски"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт по "руски"

Моите са полиамидни , мисля че достатъчно тестове направих вече месец и никакви проблеми , за сега съм много доволен .
    0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

само не разбрах защо се прехвърлихте тук. В тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=50709&page=6 си беше доста синтезирано, само дето малко взехте да ме обърквате с амовете. Първо бяха от опел омега комби, после седан, а сега и Pro Comp. Разберете се накрая и да почвам
      м/у другото искам да изкажа благодарността си към slavin, че успя да събере доста информация в една тема и да я сподели нагледно

Коментар

Първоначално публикуван от Лъчезар Преглед на мнение
        само не разбрах защо се прехвърлихте тук. В тази тема http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=50709&page=6 си беше доста синтезирано, само дето малко взехте да ме обърквате с амовете. Първо бяха от опел омега комби, после седан, а сега и Pro Comp. Разберете се накрая и да почвам
        м/у другото искам да изкажа благодарността си към slavin, че успя да събере доста информация в една тема и да я сподели нагледно
        Прав си, тук темата е за Гранд Витара и не ни е много мястото тук. Относно амортисьорите и аз още нямам мнение. За сега съм с такива от комби и се представят добре, но както колегата Павле отбеляза когато правех още моя лифт са с около 10 см по-дълги и наистина е прав. Като сложа тези от седан, ще имам по-ясна представа, но и аз мисля, че ще са по-удачни.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Гледай какво ще стане ако отворим дума и за предни амове! То ако имаше еднозначно и лесно решение намаше да се дискутира и нямаше да е интерсно
          А иначе поръчваш си кит от Турция или Калмини и си готов

А сега моля ви за съвет.Питал съм и друг път,но точен отговор не получих.
          Ако туря демпфер на кормилната уредба,при полжение че съм без серво на волана,волана ще стане ли много тежко подвижен? Някой слагал ли е демпфер без серво на Витара, а защо не и на Самурай?
          Демпфера ме чака и трябва да взема решение,но ми се струва много стегнат(ProComp ход 200мм).

Коментар

Боко от нашите (старозагорци) е с демпфер от Мерцедес и няма серво на Витарата. Каза, че в гората е пъти по-добра, но иначе не знам. Питай го. Аз скоро ще монтирам демпфер и ще пусна снимки и чертежи, но моята е със серво.
            OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

[QUOTE=kitenec;811629]
              Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
              ОК, отивам да си купя

Ванка имаш ли идея от къде може да се закупи такъв материал в Бургас. Есента ще почвам с лифта и аз и мисля, че е по добър вариант от стоманата .....
              Имам идея, даже днес си направих две подложки и ... се оказа че моите са със същия размер, явно пружините ми са уморени или много съм претоварил предницата.Ако искаш да ти ги продам на цената на която ми излезе материала и труда на стругаря, 60 лв. за двете. Ето и снимка да ги видиш:
              Прикачени файлове
              DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Еми защо да прахосваме готовата работа (не че няма да им намериш собственик) Само незнам дали ще имам път тия дни към Бургас или да се видим направо на Сузуки срещата. Извинявам се че оспамихме темата, но мисля че и на Гранд Зукерите ще им е интересно, кой материал става за подложки
                [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                0899089976 Адриян

Коментар

Първоначално публикуван от kitenec Преглед на мнение
                  Еми защо да прахосваме готовата работа (не че няма да им намериш собственик) Само незнам дали ще имам път тия дни към Бургас или да се видим направо на Сузуки срещата. Извинявам се че оспамихме темата, но мисля че и на Гранд Зукерите ще им е интересно, кой материал става за подложки
                  Днес бях в Китен, дай си тел. в четвъртък пак ще идвам
                  DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

щях да ти пускам лично, но май нямам право още
                    0899089976 - Адриян
                    [COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
                    0899089976 Адриян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X