Доста интересна и подробна статия:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Лифт по "руски"
Свий
X
-
До: Лифт по "руски"
da da, много полезно, а от какъв материал е най-добре да се направят подложките?
мисля че даже трябва да залепи темата или да е в систематизирана тъй като за в бъдеще тези джипки все повече ще се увеличават а и ще публикуваме резултати от лифтаGrand Vitara 2005g- за работа
Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
Lexus RX200t -2016г.-евридейката
Коментар
-
Най добре от дур алуминий,първите ми бяха такива ,доста скъпо ми излязоха но после дойде стоманата и.......
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Остана ли ти текстолит, търся за подложките на пружинитеПървоначално публикуван от ctef Преглед на мнениеЕ, аз ги направих от текстолит. А и първите подложки които съм правил преди цели 30 години
за първата ми кола, бяха от такъв материал
Диаметър 120 мм, дължина 150 мм. ?DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
И аз се замислих за полиамид ама се чудех дали здравината му е достатъчна за подложки на пружините ?Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнениеЗащо не полиамид? Лек и достатъчно здрав материал. Аз сложих стомана защото съм прост железар и като кон с капаци...DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Гарантирам!Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеИ аз се замислих за полиамид ама се чудех дали здравината му е достатъчна за подложки на пружините ?OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
ОК, отивам да си купяПървоначално публикуван от slavin Преглед на мнениеГарантирам!
В момента денивелацията между предницата и задницата е 4-5 см, което е много дразнещо.Подложките на пружините ми са 50 мм. мисля да направя новите на 60 мм. А по-нататък мисля да поръчам в Крън направо нови пружини.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Нали се сещаш че тия +1 см ще даде лифт още около +2 см.Вече каретата май доста ще се натоварят и ще трябва да се спуска диференциала.Освен разбира се ако пружините не са уморени.
А за разликите отпед/отзад защо толкова се притеснявате. Като се натовари колата, повече подават задните пружини така че тази тазлика започва да се компенсира още щом седнат 2ма души. А как сравнявате разликите - на дъгите на калниците ли? Мислля че е по-добре да се гледа отдолу хоризонталноста на шасито.
Коментар
-
[QUOTE=PACH - Иван Тодоров;811506]ОК, отивам да си купя
Ванка имаш ли идея от къде може да се закупи такъв материал в Бургас. Есента ще почвам с лифта и аз и мисля, че е по добър вариант от стоманата .....[COLOR=black]Suzuki Vitara 1,6 '94[/COLOR]
0899089976 Адриян
Коментар
-
Аз гледам моите прагове и с Вартбуртговите пружини и 50мм подложки отпред разликата е 20мм и ме дразни, но това го отдавам и на това, че с лебедката и носещата й конструкция трупнах още над 50кг.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар