Какво мислите за цена 500лв.за поставяне на газово ;ловато; на двигател G16А на Витара?Нямам опит с газови уредби,във форумите срещнах цени около 350лв.Заслужава ли си за 82кс. и да не изпортя нещо.На бензин мотора е супер и гори средно на извънградско 7.3-8,2л. според начина на каране.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
цена за газова у-ба на Витара 93г.моно инжекция
Свий
X
-
До: цена за газова у-ба на Витара 93г.моно инжекция
Ами едни ще кажат, че си струва, други обратното. Аз съм от първите - за мен 10/100 газ е по-добре от 8,5/100 бензин. Вярно, карам Фероза, не Витара, но мотора е също 1,6л. и 16 вентила. Проблеми - никакви, върви като на бензин. Цената от 500лв. бих нарекъл приемлива, освен ако не ти се занимава да си я монтираш сам. Обаче прегледи, спънки и прочее ядове обезсмислят операция "Направи си сам".
-
До: цена за газова у-ба на Витара 93г.моно инжекция
Здравей колега,
аз имам като твоята Витара /моно инжекция/ и скоро засякох разхода на гориво на газ.
От Варна към София по магистралата със скорост 100-120 км/ч. разход на гориво - 8.9 л/100 км. Смесено каране в София и околностите 11.7 л/100 км. с чисто нов въздушен филтър. Ако караш много, си заслужава газовата уредба, но ако караш Витарата само за излети в гората - не се оправдава инвестицията в газ. Относно цената - за нова газова уредба с монтажа е нормална цена. Само трябва да попаднеш в читав сервиз - иначе и най-добрата уредба, ако не се монтира правилно, ще ти създава проблеми.LZ1PPR, 0 (Rh+)
Suzuki Vitara 1998, 1,6 - 8V, бензин
За мен: https://goo.gl/8SebdR
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар