Търся предни пружини от Вартбург тел.0888364316
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся предни пружини от Вартбург
Свий
X
-
До: Търся предни пружини от Вартбург
Първоначално публикуван от vitaraturbo Преглед на мнениеТърся предни пружини от Вартбург тел.0888364316не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Коментар
-
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеИмам от 1.3 четиритактов.Обади се 0888 299714 Бояно 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеПружините от четиритактовия и двутактовия са еднакви. Нямат разликаDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнениеВанка,а като нямат разлика ти защо ме кара да търся от четиритактов,като лифтвах мойта?
На двутактови са по-къси, на 4-тактовия са около 42 см.DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Ванка, пружините са еднакви!!!
Първоначално публикуван от koceНа 1.3 и 353 пружините са еднакви пише го и на адреса, който съм дал...
Ако искаш питай и Славин или прочети в старозагорския форумо 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
За това винаги с ролетката, пружините трябва да са 42-44 см .Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеТочно такаИначе рискуваш от моргата да си вземеш уж "правилните" пружини от четиритактов, ама да се окаже, че са мноооого уморени и лифта да ти е никакъв
Най-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
-
Първоначално публикуван от slavin Преглед на мнениепо каталог новите са 418ммНай-добрия реглаж на преден и заден мост
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар