Обява

Свий
Няма добавени обяви.

питане за перка на витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: питане за перка на витара

Вчера ходих на място и питах-50лв с 6м.гаранция за леки коли и джипове,за камиони-80-120 лв в зависимост от това колко силикон се допълва.тел.0899814422-ГАНЧО ТОМЧЕВ/ако модераторите преценят,че е реклама да го трият,просто искам да помогна на колегите/
    0887/400121 Антон Донев

Коментар

Колеги здравейте. Извинявам се, че пак повдигам темата, но ме интересува по какво мога да позная дали дадено виско (2ра ръка) е читаво. Намерих си едно такова от разглобена витара, но се чудя дали да го взимам. Човека ми даде доста добро предложение за него - само 50 лева. До момента си ходя със зацепена перка, но зимата наближава и трябва да се направи нещо по въпроса.

Поздрави
      Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
      /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
        по какво мога да позная дали дадено виско (2ра ръка) е читаво.
        Само на практика - на загрят двигател след движение, ако можеш да спреш перката с вестник - значи не работи!
        Honda XL600LM, 1987
        Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
        Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Първоначално публикуван от Edo Преглед на мнение
          Само на практика - на загрят двигател след движение, ако можеш да спреш перката с вестник - значи не работи!
          Малко на теория говориш практиката е друго нещо

На витарата перката никога не втъврдява на 100% . На загрял двигател може да се спре с вестник но по трудно, това е и начина да я усетиш, пробвай на студен, после на топъл и ако съпротивлението се е увеличило значи работи ..
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Проблема е, че човека не се съгласи да я тествам въпреки че му предложих и двата варианта: да дойде с мен за теста и да му дам половината от сумата като гаранция Май ще се откажа от услугите му. Благодаря все пак за информацията

Поздрави
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
              Проблема е, че човека не се съгласи да я тествам въпреки че му предложих и двата варианта: да дойде с мен за теста и да му дам половината от сумата като гаранция Май ще се откажа от услугите му. Благодаря все пак за информацията

Поздрави
              Тогава му предложи да я тестваш във вряла вода, ако и така не се навие да си я задържи .
              Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                Адаш, съмнява ме да имаш проблем с муфата, ако не прегрява, особено пък в тая жега, че и на градско. Ако перката не бачка, смятай, че си кипнал мотора на 10тата минута в задръстването.

Ако имаш място между бронята и радиатора, сложи вентилатор от Пежо, от някоя морга. Но пак казвам, съмнява ме нещо, щом не прегрява.

П.П. Ако няко прави "модернизация" да внимава какви датчици за вклюване слага! Че иначе ... сещате се
                Моето виско е заминало, не включва като загрее. Но стрелката никога не е подминавала средата, обикновено си седи малко след втората чертичка. Вдига се само при бавно каране по стръмен баир, в задръстване никога.
                Аз също смятам да сложа допълнителен вентилатор отпред, а оригиналния да го оставя както си е.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X