Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ето и един паркетник
Свий
X
-
До: ето и един паркетник
Карай сега, ще му стане кръстникПървоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнениеЖИВО.
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Трябва да му купи и риза.Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнениеКарай сега, ще му стане кръстник

Коментар
-
Ееееее и аз знам за тоя случай....... Дълго време се чудех за къф х... си се набутал в пясъка.Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеЧестито и от мен
, а за окопаването не се коси, като гледам от къде си, да ти кажа че пясъка на "Дюни" (Алипу) е най-гадния за каране който съм срещал, а сигурно е подобен и на околните плажове
Още през 1998 копах "Трупъра", след два дни пък вадих "ПаджероІІ" пак от там, така че "паркетника" не е виновен ..... много и безаварийни желая
Т5
Crossrunner
Коментар
-
здравейте и от мен.Аз също приключих с леките коли и вече си имам гранд витара от последния модел.Двигателя е дизел на рено-не знам нищо за него,засега само показа че е икономичен.Мислех ,че ще ме е жал да я вкарам извън пътя,но не можах да издъжа -вече я тесвах няколко пъти и май трябва да помисля за лек лифт.Миналата седмица я пораскрачих малко с 30мм-ви фланци и сега е много по стабилна по завоите,но за съжаление всички ексри са много скъпи
.Пожелавам на всички безаварийно шофиране и късмет!!!
Коментар
-
Най-накрая и аэ да видя темата.Честито и от мене.Не е лесно да се качиш от `кон на магаре`Първоначално публикуван от jivo_pr Преглед на мнениекупих джипа, и след 3-часа вече бях успял да се окопая.

смятам да е позадигна но никате във форума не срещам тема задигане на гранд Витара......
Лифта който имам намерение да и слагам, ще е около 2.5''-3'' инча.
по принцип търся осилени и по дълги амове....
А ето я и нея..
П.С. надявам се колегата ( Ciklon от подфорума Jeep ) да не види темата че ще бъда яко критикуван

[U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
[LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
[LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]
Коментар
-
По-добре желязно магаре отколкото куц конПървоначално публикуван от cyklon Преглед на мнениеНай-накрая и аэ да видя темата.Честито и от мене.Не е лесно да се качиш от `кон на магаре`

. Колкото пъти е идвал jeep на сузуки събор и се е пробвал да кара с нас, точно толкова пъти е имало счупен jeep! Да не забравяме, че винаги е имало и магаренца, които да го извадят от калта
.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
тук съм описал всичкоПървоначално публикуван от gouk Преглед на мнениеможе ли малко инфо колко пари ти излезна сичко горе /доло за повдигането с гуми .. работи сичко

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=89545
Коментар
-
може ли да ми кажеш от каде си закупил всички части амовете , прожините и подложкитеПървоначално публикуван от jivo_pr Преглед на мнениемонторах частите(окачването), очарован съм от крайния резултат.
Моя паркетник заприлича на джип,отпред се вдигна 5см. отзад 6-7см. ,което мие напълно достатъчно да сложа едни гуми 30''-инча. гуми
ЗА три дни вдигнахме и двете джипки, частите които сложох на моята са следните......
предни амове--МОНРО АДВЕНДЖАР 4x4 газови двойно деистващи....
задни амове---КОФАП 12 СМ по дълги от стандартните.....
подложки отпред 2 см.
прожините отзад са от ВРАНГЛЕР...
Планка одължителна, на задната напречна щанга, без тази планка моста стои изнесен 2 см. в дясно, може и без нея но зимата в снега колата ще оставя 4 дири
Имам известен опит с Джипките но като тази не ми се бяха получавали така добре работите, страхотно пътно поведение на черен път, Няма клатене ,люлеене, хвърляне и т.н.
много съм доволен

мерси предварително
Aprilia 125 1991
Bashan 200c 2007
Suzuki Vitara 1.6 16v 1993
Suzuki Grand Vitara 2.5 1998
Коментар
-
обади се на този номер 0899890493-ще ти обесня всичкоПървоначално публикуван от gouk Преглед на мнениеможе ли да ми кажеш от каде си закупил всички части амовете , прожините и подложките
мерси предварително
Последно редактирано от jivo_pr; 06-04-10, 21:26.
Коментар
-
Ми тя май вече има нов собственик.Първоначално публикуван от crisdim Преглед на мнениеНямам опит с джипове (засега карам само леки коли по чукарите), но много добре изглежда твоята витара.
Заслужава си труда и разходите.
Ако не греша.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар