ето това са нещата който ще сменям....
0чаквам отпред да се вдогне 4-5 см.... отзад 6-7см.
Честито и от мен, добре дошъл в клуба на Сузукитата и лятото нали знаеш...Морската среща на Корал е задължителна за всички фенове от Приморско
Относно частите, не знам дали и при Гранд Витарата не са малко дефицитни, времето ще покаже
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
ето това са нещата който ще сменям....
0чаквам отпред да се вдогне 4-5 см.... отзад 6-7см.
това не е цял кит , дай пове4е инфо 4е има и други паркетници за повдигане ама не ми се дават 1000$ за калмини или турския
а колкото до частите има бол ама нови, почти няма втора ръка а и не съм търсил
Grand Vitara 2005g- за работа
Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
Lexus RX200t -2016г.-евридейката
монторах частите(окачването), очарован съм от крайния резултат.
Моя паркетник заприлича на джип,отпред се вдигна 5см. отзад 6-7см. ,което мие напълно достатъчно да сложа едни гуми 30''-инча. гуми
ЗА три дни вдигнахме и двете джипки, частите които сложох на моята са следните......
предни амове--МОНРО АДВЕНДЖАР 4x4 газови двойно деистващи....
задни амове---КОФАП 12 СМ по дълги от стандартните.....
подложки отпред 2 см.
прожините отзад са от ВРАНГЛЕР...
Планка одължителна, на задната напречна щанга, без тази планка моста стои изнесен 2 см. в дясно, може и без нея но зимата в снега колата ще оставя 4 дири
Имам известен опит с Джипките но като тази не ми се бяха получавали така добре работите, страхотно пътно поведение на черен път, Няма клатене ,люлеене, хвърляне и т.н.
много съм доволен
Поздрави!
Но искам да попитам нещо относно ходовете.
1.След като задните амове са с цели 12см по-дълги,не удрят ли при ситуациии като на последната снимка? М-у другото за каква кола са?
2.Предните със стандартната дължина на оригиналните ли са, или и те са по-дълги?
монторах частите(окачването), очарован съм от крайния резултат.
Моя паркетник заприлича на джип,отпред се вдигна 5см. отзад 6-7см. ,което мие напълно достатъчно да сложа едни гуми 30''-инча. гуми
ЗА три дни вдигнахме и двете джипки, частите които сложох на моята са следните......
предни амове--МОНРО АДВЕНДЖАР 4x4 газови двойно деистващи....
задни амове---КОФАП 12 СМ по дълги от стандартните.....
подложки отпред 2 см.
прожините отзад са от ВРАНГЛЕР...
Планка одължителна, на задната напречна щанга, без тази планка моста стои изнесен 2 см. в дясно, може и без нея но зимата в снега колата ще оставя 4 дири
Имам известен опит с Джипките но като тази не ми се бяха получавали така добре работите, страхотно пътно поведение на черен път, Няма клатене ,люлеене, хвърляне и т.н.
много съм доволен
колега,тези кофап амове някакъв номер или за каква кола са и от коя фирма ги купи.
Получило се е добре, а и на мен толкова лифт ми трябва, аз съм със къса база при вас как стана на късата(синята)
Grand Vitara 2005g- за работа
Honda CR-V 2.2 2008- грижа се за нея
Lexus RX200t -2016г.-евридейката
Честито и от мен , мисля че вече израза паркетник не важи за нашите джипки .
Много добре се получиха лифтовете и на двете Витарки утре ще кача снимки и на моята .
НА Дамян не му обръщайте внимание,Той хубаво за чужд джип няма да каже..... Докато караше витара, това беше най добрата машина, сега кара Паджеро ,познайте кой е най добрия джип според него
п.с. междо другото си търся джанти , какво е междуболтовото разтояниена Гранд Витарата.....
Стандартно 5х139.7
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
мисля че тунинга по моята джипка птиключи, поне на този етап....
джипа се уреди с нови обувки, три номера по големи
БФ. Гудрич-АТ 245/75 R-16.
определено с по големи гуми изглежда по-добре
По този начин снимана не личи колко е пораснала колата но ще я съпоставя с друга не ливтована.......
Коментар