Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нов член в отбора на Сузуки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Нов член в отбора на Сузуки

честито и от мен, и не ти на него а той на теб да служи
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Честито колега, дълго време взаимно да си помагате !
      Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Иво относно гумите без лифт и къси зъбчадки на раздаткта не бих сложил 215.75.15 максимум може би 195.80.15
        можеш и 235.75.15 да солжиш с малък лифт 4см но с къси амове и променени дъмпстопи не знам как е на български ограничители май.
        един пример аз отпред съм с 12см и 235 като разкърша моста гумата се допира до купето много е относително има окачвания кото само повдигат не печелиш ход отам и нямаш никви проблеми.не забравяй че моторчето не е мислено за голям номер обувки нито раздатката.
        там където закъсаш с щатните не си мисли че с един номер по големи и без блокажи ще идеш по далеч.единствено ще тормозиш повече мотора и съеденитела.

сега даи да си изясним като вклучваш предното беше на бензинката
        дърпаш към теб или буташ все едно.като го направиш се вклучва само
        предното.това е лостова система раздатката вече ти предава движение към предния мост но дали автоматичните жъбове зацепват
        е въпроса.ако мига лампата не ти зацепват добре.после за да влкучиш раздатката в спряло положение натискаш надоло лоста у още един път буташ или дърпаш както и да е.като го направиш трябва да ти светне втора лампа ако се нелъжа и да усещаш че има по бавни предавки.
        ако всичко така правиш и ти свети лампичка погледни кабелите има два датчика.

така е на старите новите са корено различни.
        поздрави

Коментар

Здравейте,
          Вчера му направихме един добър тест драйв на Джимнито. Представи се много добре, въртях се в една кал да видя дали и четирите гуми въртят, и на бързи и на бавни са си зацепени. Но ще послушам Зенит и ще си купя едни ръчни хубове за всеки случай.
          Отностно гумите, има едни англичани до Търново със 215 гуми и не им опира никъде. Ама той протектора на калните е по-голям затова се чудя още.
          Едно клипче от вчера

http://www.youtube.com/watch?v=4xU2bAWC3tk

Поздрави
          Иво
          Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Клипчето ми хареса. Гласувах с 5, но ако обуеш джипчето с по широчки и по-големички гумета ще гласувам с 10 гарантирано. Опасявам се от едно: с таз новичката боя не те ли е страх да не я надереш или си от тези хора "не ми пука" ?
            П.П. Забравих да ти честитя придобивката, с пожелания за дълги и безаварийни
            Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
            /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

Коментар

Колеги и аз станах собственик на сузуки и го кръстих ПУКАНКАТА ще пусна и снимки.

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                Клипчето ми хареса. Гласувах с 5, но ако обуеш джипчето с по широчки и по-големички гумета ще гласувам с 10 гарантирано. Опасявам се от едно: с таз новичката боя не те ли е страх да не я надереш или си от тези хора "не ми пука" ?
                П.П. Забравих да ти честитя придобивката, с пожелания за дълги и безаварийни
                Благодаря за пожеланията. Ако мислех и за боята каде му е кефът. Другата кола ми е за показване, тази е за гората.
                А пък гумите ще дойдат, но не бързам с подобренията още. Първо трябва да се опознаем с Джимнито за да знам от хапче има нужда.
                Поздрави и на колегата с Пуканката, само хубави спомени с нея.
                Иво
                Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

Първоначално публикуван от prado Преглед на мнение
                  Благодаря за пожеланията. Ако мислех и за боята каде му е кефът. Другата кола ми е за показване, тази е за гората.
                  А пък гумите ще дойдат, но не бързам с подобренията още. Първо трябва да се опознаем с Джимнито за да знам от хапче има нужда.
                  Поздрави и на колегата с Пуканката, само хубави спомени с нея.
                  Иво
                  Благодаря тя е само за състезания.може и за малко лов.

Коментар

да ти ечестита придобивката,колега,и със здраве да си я караш.да ти е пълен резервоара винаги
                    HUSGVARNA 630 SMR
                    PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Ето и малко снимки "The Popcorn"

Ето и един клип за да видите силата и звука на пуканката
                      http://vbox7.com/play:a099ff2a
                      Последно редактирано от valkov.val; 09-06-09, 21:42.

Коментар

Добре си се постарал Валка ..... кефи ме " Пуканката "

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                          Пуканката с Балено мотор ли е?
                          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                            Пуканката с Балено мотор ли е?
                            да

Коментар

да
                              Оспамихма темата....... ама е жестока "Пукотевица"
                              Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                              New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

с тази Пуканка ще си ходиш на лов в Граматиково. В наше село не идвай с нея,че някой ще я ОпукаАко и оправиш генерацията няма проблем разбира се.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X