колко са дълги задните и предните ресиори на самурая и от какво стават да се пригодят
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко са дълги ресьорите на Самурая?
Свий
X
-
До: Колко са дълги ресьорите на Самурая?
има такава тема-ползвай търсачката,аз също се интересувах доста добре е обяснено ..поздравикуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
-
Първоначално публикуван от navar Преглед на мнениеима такава тема-ползвай търсачката,аз също се интересувах доста добре е обяснено ..поздравиАз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от katericata Преглед на мнениеда ако може посочи темата
Тези стигат лиToyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
-
Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнениеАз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
И аз си спомням че беше писано по въпроса.
Накои ползваха листове от Трабант.Други препоръчваха направо нови листове.Дори някой препоръчваше при лифт ,разстоянието между ушите да се увеличи с 2 см.
Коментар
-
Не успях да намеря тема в която да са цитирани размери. В моят случай искам да проверя дали има някаква съвместимост с Фероза. Моля ако някой колега има възможност да премери листовете - ширина, дължина от център до център на ушите, дебелина, положение на отвора за застопоряване на моста.Аз не вярвам в чудеса!
Разчитам на тях!
Коментар
-
Първоначално публикуван от katericata Преглед на мнениеколко са дълги задните и предните ресиори на самурая и от какво стават да се пригодят
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kal Преглед на мнениеКолега имам Самурай1.3 и ресори 2-ра употреба,които стават за него със сигурност.Пиши кой размер да ти премеря-обща дължина,център/център м/уотворите за обеците???
Коментар
-
Първоначално публикуван от katericata Преглед на мнениеПремери общата дължина
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kal Преглед на мнениеИзмерено по права линия,от външният ръб на отвора за обеците-предни-98см.,задни-101см.При окачването им,сигурно ще се скъсят малко,поради огъването им.Обща дължина по дъгата заедно с дъгите на отворите /на наи-дългия лист преден-123см,заден-133Поздрави!
Коментар
-
Вземи си Трабантови и забрави за ядовете аз съм с такива от 8 месеца и повярваи тествал съм ги каде ли не.Едно допълнение смених люлките и сложих по-дълги амортесиори ,ако го направиш и ти ще трябва да си смениш и скобите за захващане на ресиорите щото оригиналните са по-къси
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар