Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Teхнически преглед на лифтната Витара?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Teхнически преглед на лифтната Витара?

Здравейте,
    понеже доста от вас са вдигали колата с няколко сантиметра, сменят се пружини, поставят се детайли и т.н. Как е положението като се отиде на годишен технически преглед - проблем ли е намесата по ходовата част. Веднага се сещам първото заяждане дори лифта да е перфектен - колата става малко по-нестабилна на асфалта.

До: Teхнически преглед на лифтната Витара?

Първоначално публикуван от Rabindranat Преглед на мнение
    Веднага се сещам първото заяждане дори лифта да е перфектен - колата става малко по-нестабилна на асфалта.
    Не винаги.

С тераното след лифта не съм минавал, ама там няма за какво да се заяждат - има си CE сертификат.

На ферозата, нито на преглед, нито в кат, са се заяждали за големите гуми. Лифт все още нямам.
    Последно редактирано от sparkybg; 25-05-09, 10:28.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз не съм имал проблеми и не съм чувал някой да е имал .
      Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Е те няма за какво да се зъядът.То няма много големи изменение на външния вид.
        Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
          Е те няма за какво да се зъядът.То няма много големи изменение на външния вид.
          Заяждали са ми се за леко чукната задна врата. Да не чува Дяволът. Ама щом казвате да не се притеснявам...

Коментар

Заяждали са ми се за леко чукната задна врата. Да не чува Дяволът. Ама щом казвате да не се притеснявам...
            Като ти се заядат, отиди в съседния сервиз. Там може и да минеш. И тоя номер съм го правил, макар и не с джипка.

Цялото заяждане е за да им бутнеш нещо. Точно като катаджиите. Аз обаче съм скръндза. А и вече си ходя на едно и също място, понеже ми е удобно и не се заяждат за глупости.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

ако толко те е страх от прегледа ходи на такива гаражи дето само пишат.и не се интересуват от колата,намира се в Плевен,посока изток 1-2км. след теца,в ляво има едни плацове там пише техн.прегледи.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                ......Аз обаче съм скръндза.....
                И аз съм скръндза. Д Г Д. Пари за нищо? -Не давам.
                Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

За кой град става въпрос.

Коментар

Първоначално публикуван от kosio7808 Преглед на мнение
                    За кой град става въпрос.
                    Ами въпроса ми беше по принцип дали се заяждат. Иначе всички живеем в БГ и сме научени да оцеляваме, тия работи си ги знаем. В София живея в момента.

Офтопик - имам подсъзнателна ненавист към всякакви административни изисквания - за таратайка за 1000 лева се искат 7 (СЕДЕМ) документа кат седнеш зад волана. И 2 припокриващи се данъка (в смисъл 2 пъти плащаш за едно нещо дет не го получаваш). Иначе баш тия кормилни уредби и спирачките си ги поддържам педантично без да ме кара някой насила. Ясно е защо.

Коментар

Такава им е цялата система, ама ние се нагаждаме по нея няма как.

Коментар

...Иначе всички живеем в БГ ...
                        Вярно, но е по-лесно да ти се помогне ако си напишеш къде живееш в личните данни.

Ако искаш, де.

ПП Не всички.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                          Вярно, но е по-лесно да ти се помогне ако си напишеш къде живееш в личните данни.

Ако искаш, де.

ПП Не всички.
                          Добра идея, вече го направих.

Коментар

интересна тема много ще ми е интересно какво ще стане след време ако променяат закона както в останалите държави в Европа.
                            всички джипки които са пипнати ми се струва че сертификатите само няма да важът а ще иска цялостен проект.
                            на кратко тук е доста стегнато положението.подготовката на една джипка не се състои само от амове у пружини затова е и проекта.
                            за да се направи този проект не е лесно и не се прави и зависи само от инжинера зависи и от лабораторията кояато прави необходимите проби проверки а и сервиза който монтира е длъжен да даде сертификат че монтажа е извършен добре.когато се ходи на прегледа
                            проверяват дали всичко е добре дали съотвества на проекта и най вече целият проект го проверява един инжинер от техническия преглед.едно много важно правило е че ако на едно джимни пише максимално тегло 1500кг не можеш го надхвърлиш.гуми с по нисък код
                            на скорост от Q не могат да преминат преглед.
                            поздрави

Коментар

Да и трябва да си оставиш едни нормални гуми в гаража само заради прегледа , дано не направят тази простотия и тук .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X