Здравейте всички от най страхотния форум.Значи предстои ми да слагам газов инжекцион на Витарката.Колата е 97г v6 дългата база.Газовото ще го слагам в Бургас,така че ви моля да ми препоръчате някой специалист.Също ме интересуват марки цени и изобщо мнения по въпроса.не исках да се стига до тази мярка(за газовото)но цената на бензина тотално ме принуди да го направя.Затова братлета ПОМАГАЙТЕ.Благодаря ви.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Газов инжекцион.
Свий
X
-
До: Газов инжекцион.
Моя съвет е да си сложиш от най-разпространените марки - не се знае кога и КЪДЕ ще се наложи ремонт - добре е да сложиш нещо, което поправят навсякъде!Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
-
До: Газов инжекцион.
В Бургас над ВХТИ е бензиностанция БОВА.Срещу нея ,от другата страна на шосето има един "оазис от сервизи".Там монтират всякакви газови инжекциони.Всички мои приятели са много доволни.В сервиз не робуват на определена марка ,а преценяват и ти казват за твоя ДВГ какво е най подходящото ГИ.
Последно за сценик излезе 1100лв. с бутилка в резв. гума и евро сонда.Имали и някакви на промоция по 970лв.,но това са цени за обикновенни коли.Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко....)
".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар