Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Газов инжекцион.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Газов инжекцион.

Здравейте всички от най страхотния форум.Значи предстои ми да слагам газов инжекцион на Витарката.Колата е 97г v6 дългата база.Газовото ще го слагам в Бургас,така че ви моля да ми препоръчате някой специалист.Също ме интересуват марки цени и изобщо мнения по въпроса.не исках да се стига до тази мярка(за газовото)но цената на бензина тотално ме принуди да го направя.Затова братлета ПОМАГАЙТЕ.Благодаря ви.

До: Газов инжекцион.

Моя съвет е да си сложиш от най-разпространените марки - не се знае кога и КЪДЕ ще се наложи ремонт - добре е да сложиш нещо, което поправят навсякъде!
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

До: Газов инжекцион.

В Бургас над ВХТИ е бензиностанция БОВА.Срещу нея ,от другата страна на шосето има един "оазис от сервизи".Там монтират всякакви газови инжекциони.Всички мои приятели са много доволни.В сервиз не робуват на определена марка ,а преценяват и ти казват за твоя ДВГ какво е най подходящото ГИ.
      Последно за сценик излезе 1100лв. с бутилка в резв. гума и евро сонда.Имали и някакви на промоция по 970лв.,но това са цени за обикновенни коли.
      Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
      ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X