Браво. колега за смелостта !
Мен само това " И ПОСЛЕ" ме плаши , за съм все още с "стандартната" Витара , но и така си е красива - почти абитуриентка .... (родена е през 1990 г.).
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Мен само това " И ПОСЛЕ" ме плаши , за съм все още с "стандартната" Витара , но и така си е красива - почти абитуриентка .... (родена е през 1990 г.).
Мойта вече е хабитуриентка - '89 година е, автоматик. Чудя се дали да я вдигна малко или не. По-късно, ако мога, ще я снимам и ще кача снимки
нема да се плашишслагаш рогите и напрет
не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам
Плаши ме не карането , а това че има още накъде да "расте" Витарката. Ако започна със "сиромашки лифт" и после ще ми се прийска и "Калмини", и "Боди лифт", и т.н. ....
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар