Че защо да не дойде, приятелче? Ние как се дигаме до Варна и до Бургас и до където и да е?
Nik16, ако ще идваш, явно ще е с преспиване. Казвайте всички, които ше са с преспиване, за да можем да организираме нещо!
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Че защо да не дойде, приятелче? Ние как се дигаме до Варна и до Бургас и до където и да е?
Nik16, ако ще идваш, явно ще е с преспиване. Казвайте всички, които ше са с преспиване, за да можем да организираме нещо!
Незнам просто попитах защото аз не бих изминал 800-900 км само за една разходка, но вие си знаете
Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15
Колеги така се разкъсвам !!!! Има още една хубава сбирка на тези дати !!!!Вижте тук - http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60475
Ами сега накаде ?Хем при Вас защото Сузуки ...... хем при колегите от Велинград ! Ще падне мислене !!!!То човек като се разкрачи и на земята !!!!!
Suzuki Vitara 1,6 (8v)- къса,автомат !!!
костeнурков спринт.... и в гората !!!!
Копривщенската група представяна от две машини аз със Самурай и Мишо с Витара сме там ще си разпъваме палатки щото гледам времето хубавко го дават та няма защо да се бутаме у претъпкана София.
ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Здравейте Приятели и фенове на Сузуки . Мястото на срещата ви е известно , а именно Параклиса над село Плана . За тези ,които не го знаят от миналата година и имат желание да дойдат по асвалт пътя минава през Бистрица , село Железница и веднага след селото на мотел Брезите се завива в ляво . Има и табелка за село Плана . След около 4 км. се завива в ляво по асвалтовото отклонение . Карате по асвалта до като излезете от гората и на там остава малко черно , на което ще сложиме маркировка за да не се загубите . Иначе Параклиса е на най-високия хълм над селото и до него има голяма антена на мобилен оператор , която се вижда от далече и може да служи за ориентир .
За спане си носете палатки и други удобства . Ще спиме на бивака до скарата и наливната бира .
Аз отивам още петак вечер с нивелир да хвана най -равното место въоражен със скара,бира и генераторче за ток щото ме е страх от тъмното.ако има и други желаещи ще стане хубава веселба.
За бърза помощ,полиция и пожарна тел. 112.
За ядене и пиене - 0876 74 99 88 - Михаил Рашков
И тъй, времето се очертава да бъде преобладаващо , през деня ясно, а през нощта слънчево . В неделя времето ще е обло в цялата страна ! Колкото повече кифтйета, толкова по-обло.
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар