Значи въпроса ми е много,неконкретен,имам един приятел който твърди че има блокаж на витарата.Обаче аз не вярвам,има ли възможност да се разбере дали има.освен полеви тест.Ако има блокаж нещо по дифта да е различно,или само от вътре.
Той твърди че е зацепен постоянно и двете колелета се въртят постоянно,без значение на каква настилка е.
Някой ако може да каже мнение благодария
					Той твърди че е зацепен постоянно и двете колелета се въртят постоянно,без значение на каква настилка е.
Някой ако може да каже мнение благодария

Демек - нЕма такова нещо.
 Демек - нЕма такова нещо.

. Само като си представиш задницата с 2 крика и освободена от скорост, тук-таме паднат криковете :-) На сън да ме бутнеш мога да издекламирам какво и как се гледа, но на практика не мога да проверя. Kато дифа е студен се увличат от маслото и двете гуми, щракват някакви тресчотки на хъбовете отпред, абе цирк пълен!
. Само като си представиш задницата с 2 крика и освободена от скорост, тук-таме паднат криковете :-) На сън да ме бутнеш мога да издекламирам какво и как се гледа, но на практика не мога да проверя. Kато дифа е студен се увличат от маслото и двете гуми, щракват някакви тресчотки на хъбовете отпред, абе цирк пълен!

Въпроса е да знаеш къде да го подложиш. В моя случай - на една от напречните греди, по средата.
 Въпроса е да знаеш къде да го подложиш. В моя случай - на една от напречните греди, по средата.

гърбичен блокаж
гърбичен блокаж чети внимателно
 чети внимателно  или просто съпруга на гаджето му ги е хванал на калъп
 или просто съпруга на гаджето му ги е хванал на калъп  и после .....то е ясно "гърбичен блокаж"
 и после .....то е ясно "гърбичен блокаж"
Коментар