Здравейте, колеги! Купувам си Сузуки Витара и първото, което искам да направя, е да го закарам в някой добър сервиз да му сменят ангренажен ремък, ролка, масло, тия работи там и да го прегледат и да кажат ако трябва нещо да му се оправя, та да не ме остави в гората. Моля да препоръчате сервизи или майстори в София, които си разбират от работата и няма да ми отрежат главата с цените. Благодаря!

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Сервиз за Витара в София?

Свий

X
- 

До: Сервиз за Витара в София?

Първоначално публикуван от tosho Преглед на мнениеИмаш ли му телефона?
 0885283177 -ЯсенАко искаш да разсмееш Господ - разкажи му плановете си.
 Коментар
- 

От три дни и Аз съм горд собственик на Витарка 2.0 дизел. За да не отварям нова тема искам да Ви помоля за инфо къде и кои може да направи диагностика и обслужване на витара дизел 97 г.в западните райони на софия.Ходих при няколко прехвалени но те си нямаха и хал хабер понятие за какво иде реч,че двигателя е мазда ит.н.,а такива дето да ми се учат на колата не ми трябват мерси.
 Коментар
- 

Бат Кире ако имаш въпроси относно двигателя на мазда и по точно мотора RF се обръщай към мен само да ви припомня,че този двигател се монтира и на киа спортидж и на доста мазди 2000 тди има и доста разновидности на турбо надуването.Първоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнение да май си правHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET да май си правHonda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
 Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team
 Коментар
- 

E разгеле най сетне някой да даде инфо .Мерси .Та въпроса ми е къде могат да ми направят свястно обслужване на този мотор?Ако си информиран разбира се,защото аз съм си лаик все още на нафтовите печки и отностно маистори които ги поддържат и ремонтират. E разгеле най сетне някой да даде инфо .Мерси .Та въпроса ми е къде могат да ми направят свястно обслужване на този мотор?Ако си информиран разбира се,защото аз съм си лаик все още на нафтовите печки и отностно маистори които ги поддържат и ремонтират.
 Коментар
- 

На тел.0888417864 ми се обади и ще ти обясня Евгени се казвам.Първоначално публикуван от Bat Kire Преглед на мнение E разгеле най сетне някой да даде инфо .Мерси .Та въпроса ми е къде могат да ми направят свястно обслужване на този мотор?Ако си информиран разбира се,защото аз съм си лаик все още на нафтовите печки и отностно маистори които ги поддържат и ремонтират.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET E разгеле най сетне някой да даде инфо .Мерси .Та въпроса ми е къде могат да ми направят свястно обслужване на този мотор?Ако си информиран разбира се,защото аз съм си лаик все още на нафтовите печки и отностно маистори които ги поддържат и ремонтират.Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
 Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team
 Коментар
- 

Мерси Евгени звънях Ти но никои не вдигна .Намерих един автомонтьор-инжинер препоръча ми го мои познат ,утре ще карам Сузукито при него да го обслужи.Надявам се да се справи .Ако имам някакви въпроси отностно по нататъшната подръжка и сервизиране ще използвам телефона които даде и ще ти звънна.Всичко добро и безавариино каране.  
 Коментар
- 

От: Сервиз за Витара в София?

Хайде да вдигна темата малко.
 Имам малък проблем с мойта новозакупена Витара 1.6 16v - отвреме навреме, без никакви признаци, ми светва check-engine-а, и леко като че ли си променя работата на празен ход- почват леко да падат оборотите, и вчера успя два пъти да ми изгасне. Обиколих няколко сервиза наоколо (Люлин и Обеля), искам да и направя автодиагностика, но никой не успя да ми помогне (единия я закачи, имаше човека поне 3 програми за диагностика, но нито една не четеше коректно данните). Та този ми изкара грешка 72 (мен малко ме съмнява да е това), но няма значение - питането е дайте наистина сервиз и телефон, да се обадя и да я прочетат със сигурност грешката, че ме дразни.Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
 Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
 Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
 Продавам гуми 205х70х15!
 Коментар
- 

От: Сервиз за Витара в София?

Хиляди Витари се карат из София, никой ли не ходи на автодиагностика??

Още малко от симптомите- чека светва и си гасне сам, без определена логика или причина. ПРави го винаги на загрял двигател, и влизането в сервизен режим е, защото не успява да поддържа ниските обороти. Днес, докато не светеше чек-а, ми угасна на светофар три пъти! като винаги беше от влизане на скорост и тръгване за спиране. След последното гаснене, се включи чек-а и след това колата спря да гасне, но отново успяваше да поддържа само 400-450 оборота (малкото деление над 0 обороти).
 Та, на какво Ви приличат симптомите?Hyundai Terracan 2.9 crdi 163 hp,2007
 Suzuki Vitara ДБ - 1.6 16v, G16BS, 1998 ex
 Hyundai Galloper- 2.5 tdi, 1998, ex
 Продавам гуми 205х70х15!
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

в мазда форум...
 в мазда форум...

Коментар