Здравейте колеги, искам да попитам дали витара 96-98 дълга база има поленов филтър? На две места питах и ми казват, че въобще няма такова нещо, но аз не съм сигурен. Мойта витара е с климатик, отделно имам чувството, че духалката вкарва по-малко върдух в сравнение с преди една година. Отделно съм карал кола без филтър и се пълнеше напрекъснато с прах и полени, а при мен такова нещо няма.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Поленов филтър Витара 96-98
Свий
X
-
До: Поленов филтър Витара 96-98
Първоначално публикуван от sasho_tzvetanov Преглед на мнениеЗдравейте колеги, искам да попитам дали витара 96-98 дълга база има поленов филтър? На две места питах и ми казват, че въобще няма такова нещо, но аз не съм сигурен. Мойта витара е с климатик, отделно имам чувството, че духалката вкарва по-малко върдух в сравнение с преди една година. Отделно съм карал кола без филтър и се пълнеше напрекъснато с прах и полени, а при мен такова нещо няма."Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."
-
Първоначално публикуван от sasho_tzvetanov Преглед на мнениеМислех, че полените са пухчетата от тополите. На тях казвам полени. Явно греша."Когато Господ раздавал земя на народите, българите закъсняли и земята вече била свършила. Затова Бог им дал къстче от своята земя."
Коментар
-
Първоначално публикуван от sasho_tzvetanov Преглед на мнениеЗдравейте колеги, искам да попитам дали витара 96-98 дълга база има поленов филтър? На две места питах и ми казват, че въобще няма такова нещо, но аз не съм сигурен. Мойта витара е с климатик, отделно имам чувството, че духалката вкарва по-малко върдух в сравнение с преди една година. Отделно съм карал кола без филтър и се пълнеше напрекъснато с прах и полени, а при мен такова нещо няма.FORD MAVERIK 2.7TD
Тел.0898662817
LZ1IID
Коментар
-
Аз съм свалял климатик и съм го монтирал на моята Витара, но нямаше никъде такъв филтър. Дори имаше доста боклуци в радиаторчето, което потвърждава отсъствието му. Ако искаш погледни под таблото зад жабката и всичко се вижда и ако намериш пиши.OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Колега,моята Витара няма климатик,няма и филтър.Аз си "измайсторих"такъвМедицинска марля на 2 слоя (повече сигурно ще спира доста от потока на въздуха) между пластмасовия въздоховод и корпуса на парното.Ефекта е доста голям.Наесен е сложих,преди 2 седмици е смених-освен че марлята беше черна,на нея се бяха събрали доста листа и други боклуци,които иначе ти задръстват радиаторчето и влизат в купето.
Сега мисля да пробвам вместо марля да сложа филтър с активен въглен за аспиратор,да попремахва и миризмите
Ако решиш да си слагаш такъв "филтър" е хубаво преди това да измучеш с една прахосмукачка листата от кутията на парното(през дупката).
Успех!Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
Коментар
-
Колега,имаш такъв филтър,независимо как го наричат.Намира се зад жабката между радиаторчето и вентилатора.Състои се от две части и го държи една черна лайстна широка -3см. разположена вертикално.Внимавай при изваждането,че в горния и долния край на лайстната има щипки.Успех!!!SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар