Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трябва ми препоръка за добър сервиз за в Бургас.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трябва ми препоръка за добър сервиз за в Бургас.

Здравейте след няколко несполучливи опита да намеря монтьор който наистина да разбира от Витари не ми остана друго освен да се обърна към вас за съвет.Става въпрос за Бургас.Ходих на няколко различни сервиза и всички ми дадоха съвсем различни мнения за моя проблем.Просто усещам че не знаят какво може да е исамо гадаят и гадаят.таза това ви моля да ме упътите нанякъде.

До: Трябва ми препоръка за добър сервиз за в Бургас.

Първоначално публикуван от apj Преглед на мнение
    Здравейте след няколко несполучливи опита да намеря монтьор който наистина да разбира от Витари не ми остана друго освен да се обърна към вас за съвет.Става въпрос за Бургас.Ходих на няколко различни сервиза и всички ми дадоха съвсем различни мнения за моя проблем.Просто усещам че не знаят какво може да е исамо гадаят и гадаят.таза това ви моля да ме упътите нанякъде.
    Не е зле да кажеш какъв проблем бориш, иначе няма да ти помогнат много.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Не е зле да кажеш какъв проблем бориш, иначе няма да ти помогнат много.
      Ами проблема е такъв-когата я запаля и не е загряла всичко е нормално.Но когато я покарам и позагрее и след това я изгася при следващо запалване оборотите са съвсем ниски и почти не отлепя стрелката и така около 5-10сек.Ако през това време натисна педала на газта веднага игасва.Но ако почакам изведнъж се оправя сама.Влиза в нормален режим.И най важното-преди за я запаля светва предупреждение провери двигателя.Но след ката запали предупрежденеито изчезва и всичко е нормално.Не мога да разбера какво може да е това.Изключвам автаматичния смукач защото го прави само на загряло положение.Моля ви помагайте.

Коментар

Кажи шо те боли.

Коментар

Изглежда груба селска проява точно на автоматичния смукач. Сигурен ли си, че Витарата е с карбуратор? А има ли АГУ?

Коментар

Ами проблема е такъв-когата я запаля и не е загряла всичко е нормално.Но когато я покарам и позагрее и след това я изгася при следващо запалване оборотите са съвсем ниски и почти не отлепя стрелката и така около 5-10сек.Ако през това време натисна педала на газта веднага игасва.Но ако почакам изведнъж се оправя сама.Влиза в нормален режим.И най важното-преди за я запаля светва предупреждение провери двигателя.Но след ката запали предупрежденеито изчезва и всичко е нормално.Не мога да разбера какво може да е това.Изключвам автаматичния смукач защото го прави само на загряло положение.Моля ви помагайте.
            Зад стадион Черноморец сервиза на БОШ провери там момчето е сериозно.успех

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Изглежда груба селска проява точно на автоматичния смукач. Сигурен ли си, че Витарата е с карбуратор? А има ли АГУ?
              Извинявай пропуснах да пиша.Става дума за Витара 2000к v6.Със сигурност е с авт.смукач.А къде мога да проверя дали проблема е от това.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                Зад стадион Черноморец сервиза на БОШ провери там момчето е сериозно.успех
                Благодаря за съвета.Веднъж ходих при него за друга кола и наистина ми посочи повредата.Бях забравил за него.Благодаря още веднъж.

Коментар

Благодаря за съвета.Веднъж ходих при него за друга кола и наистина ми посочи повредата.Бях забравил за него.Благодаря още веднъж.
                  пак заповядай.

Коментар

няма защо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X