Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Витара

Не плашете така хората, нито едно от нещата, които изписахте не може да се каже че е абсолютно предимство . Относно двигателя 8v бил по надежден .. дрън, дрън . Двигателите нямат ядове ако охладителната система е изрядна . Проблемите идват от задръстени радиатори, неработещо виско, спукани маркучи, каране с вода или 100 годишен антифриз . Хъбовете : принципно ако се кара тежък офроуд е по добре ръчни, за леки разходки и зимата на сняг е много по удобно с автоматични и едва ли някога ще създадат някакви проблеми ...
    Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от pastora Преглед на мнение
      Колега 16v e куц кон като вървене. 8V e куц кон болен от шап.
      Ако ме питаш мен търси само 16V. A най добрия вариант на двигател е 128 к.с. 2000 16V. Но той е само на Гранд Витарата , а пък тя е малко по паркетна и по скъпа. Успех в покупката.
      Има един 2000 16 v 131 к.с. от 96-99 г. много са редки и скъпи

Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнение
      В понеделник ако стои Витарата ще ходя на оглед 8 клапонова е без серво усилвател с ръчни хъбове. Отзад буквите са JX.Гледам че на някои модели буквите са JLX, L данеби да означава че е с ел пакет
      Обърни внимание на състоянието на окачването на тенекиите, разбира се и на двиг., серво може да се сложи.
      Успех

Коментар

огледай добре подкалниците. задните, особено в дясно зад предпазителя на гьрловината на резервоара.
        Б. Бонев
        0осем88две6шест71три

Коментар

80 к.с. си вървят като за 80 кс.
          Какво искате от колата?И така с тая лека задница губи лесно сцепление,да не говорим пък за 130к.с.
          На който не му стига мощност може да се ориентира към други марки и модели.

Коментар

Първоначално публикуван от ctef Преглед на мнение
            80 к.с. си вървят като за 80 кс.
            Какво искате от колата?И така с тая лека задница губи лесно сцепление,да не говорим пък за 130к.с.
            На който не му стига мощност може да се ориентира към други марки и модели.
            съгласен съм с колегата .мойта е 80кс авт хъбове и се държи много прилично и на кал и на сняг.абе до сега не са ме дърпали
            не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Витарата ми трябва като втора кола по специално за разходки в стара и средна гора и ще се кара основно по горски пътища като лек или среден оф роад Мощноста неме бърка щом има бавни важното колата да е запазена Интересувамсе без да са включени хъбовете и предниа мост можели да се включи на бавните

Коментар

Може, няма проблеми, ама май няма и смисъл, освен ако не теглиш нещо тежко.

Коментар

Витарата която ще пробам е без серво управление и ме интересува нормалнолие джип 92 да е без него Проблем ли ще е за каране в гора без серво
                  Проблем е! Карал съм със и без серво в гората - тая без серво НЕ СТАВА за нищо по-сериозно от паваж в случай, че Арнолд не е по-хилавия ти брат. Нека колегите, които си сложиха серво да кажат
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Какво стана закупи ли колегата gogodim Витара или друга 4х4 ?

Коментар

Витарата ми трябва като втора кола по специално за разходки в стара и средна гора и ще се кара основно по горски пътища като лек или среден оф роад Мощноста неме бърка щом има бавни важното колата да е запазена Интересувамсе без да са включени хъбовете и предниа мост можели да се включи на бавните

Бавните май не можеш да ги включиш без да си включил на 4х4. А ако не са включени хъбовете на бавни рискуваш да си потрошиш задните полуоски , точно заради по- голямата мощност , дето отива само на задния мост...
                      Аз така мисля.
                      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

за да се вклучи раздатката първо вунаги се вклучва предното предаване на джимнито е така макар и предните xъбове да не зацепени въртящия момент се разпределя и на двата моста.според мен ако се кара само на задно тогава само става опасно за задните полуоски.
                        поздрави

Коментар

Колега , аз нямам Сузуки и не съм сигурен , но на Ферозата не можеш да включиш бавни в режим 4х2...
                          Последно редактирано от TigerHunter; 10-05-09, 01:20.

Коментар

На Витара с ръчни хъбове е възможно да се включат бавните,при изключени хъбове.Само незнам дали няма да се развалят хъбовете така.Или е едно и също като при изключени хъбове и само на задно Дори така има въртене с по-голяма скорост вътре в хъба(гумата/джантата върти хъба,а полуоската/карето не се върти) въпроса е само дали има проблем с хъбовете.Не вярвам при такова каране ако няма проблем с хъбовете да има проблем с задните полуоски.По-скоро натоварването ще го отнесе скоростната кутия и съединитела.
                            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Интересувамсе без да са включени хъбовете и предниа мост можели да се включи на бавните
                              Много пъти съм ползвам задни бавни, няма проблем, но гледам да не претоварвам полуоските.
                              Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...

Коментар

Проблемът е , че когато включиш бавни от раздатката се включва 4х4 и върти и предния кардан , диференциала и полуосите , но няма такова натоварване като отзад ако не са включени хъбовете...
                                Та колегата е прав , че може да го отнесе и раздатката и задните полуоси...
                                Особено на посдкачане с резки натоварвания ...
                                Ма , ако е бавно и на равно ....може.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X