Здравейте.Става въпрос за Витара 97г 2000к v6.Забелязах че когато колата не е загряла по скоростите си влизат нормално.Когато я покарам малко особено градско започвам все по трудно да вкарвам скоростите особено задната.Та въпроса ми може да ви се стори смешен но какво трябва да направя.Да сменям съединител или нещо друго.Също при потегляне съединителя ми отлепя съвсем долу/което не ми е проблем/.Съединителя е саморегулиращ.Не подлежи на отпускане и стягане.Надявам се на помощ от вас защото до сега не съм имал такъв проблем.Благодаря ви.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за съединител на Витара.
Свий
X
-
До: Въпрос за съединител на Витара.
Колега,проверил ли си маслото в скоростната кутия?А сменял ли си го скоро?Твоят модел не е с жило на съединитела,а е с хидравлична течност-провери нивото(но отвори капачката,а не отвън,че се насъбира мърсотия по стените и "лъже"),евентуално и дали е обезвъздушена системата (обезвъздушава се на принципа на спирачките).Течноста там е същата-ДОТ3 или по-добре ДОТ4.
Успех и пиши какво е станало.Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year
-
Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнениеКолега,проверил ли си маслото в скоростната кутия?А сменял ли си го скоро?Твоят модел не е с жило на съединитела,а е с хидравлична течност-провери нивото(но отвори капачката,а не отвън,че се насъбира мърсотия по стените и "лъже"),евентуално и дали е обезвъздушена системата (обезвъздушава се на принципа на спирачките).Течноста там е същата-ДОТ3 или по-добре ДОТ4.
Успех и пиши какво е станало.
Коментар
-
Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнениеКолега,оправи ли проблема?Последно редактирано от apj; 27-04-09, 17:15.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар