Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара - маслена помпа проблем

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Витара - маслена помпа проблем

Здравейте колеги! Днес маслената помпа блокира и скъса и ремъка Ходихме с баща ми по моргите и намерихме една, взехме я, въпреки че ни отарашиха със 100 лева Въпросът ми е: защо помпата е блокирала? Пробвах в последствие да раздвижа колелото на въпросната, но то все едно беше заварено и не помръдва
    Потърсих и хидравлика - секция. Намерихме я пак в тази морга, но... ужас "механика" каза една много интересна цена - 250 лева . Кажете някое друго място с по-нормални цени /във Варна/ или ако някой варненец продава свойта да ми пише
    Благодаря за съдействието !
    Поздрави
    Сузуки Витара '89година, 1.6 8v, автоматик, газ-бензин.

0883 55 13 48 и/или 0879 38 38 08 Николай Николчев
    /e-mail: nikolaynkl@gmail.com/

До: Витара - маслена помпа проблем

Колега коя маслена помпа и кой ремък скъса ,че май хидравличната на волана ти е блокирала а не маслената на двигателя? Не ти се разбира въпроса!
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Да моя грешка хидравличната на волана, а не маслена на двигателя. Бях прекалено притеснен. Извинявам се за грешно дадената информация

Коментар

В Мобилето има едни които са пуснали няколко обяви за Витари на части.Ще ги познаеш по еднаквите телефони.Убеждават че продават на разумни цени и пращат по куриер.Мисле че са окло Перник.

Коментар

Колега на моргата в село Кичево - тази която е за френски коли имаше две разглобени Витари провери ли там?
          Suzuki VITARA 2.0TDI

Коментар

Аз в събота успях да взема една помпа за 100 лева . Старата чак днес успяхме да я свалим с баща ми, защото започнаха едни филми дет никой не им знаеше края. Утре се надявам да сложа тая "новата" и да врътна едно кръгче.

На мен ми трябва и секторна кутия. Намерих я от същото място където ходих в събота, но цената беше плашеща 250 лева . Някой от варна да си продава своята ? Ако има такива да пишат

Колега погледнах и аз в мобилето. Оказа се обаче, че тези части са с малко по-завишени цени, отколкото в моргата където ходих. Разлика 10-15 лева /или си мислят, че може да ме преметнат по телефона/. Вярно не е нищо, но все пак са 10тина литра газ

Първоначално публикуван от roki_75 Преглед на мнение
            Колега на моргата в село Кичево - тази която е за френски коли имаше две разглобени Витари провери ли там?
            Ами колега не се сетих, но има време нали имам да си взимам и секторна кутия. Ако утре успеем да я сглобим, в петък сигурно ще отида да видя какво има там. Че така като гледам има още неща да се взимат.

П.П. Започнахме с баща ми работа по разглобяването на старата помпа. Отворихме я, но не се видя къде е проблема. След като се отвори капачето от задната страна, започна отново да се върти нормално ...

Извинявам се за качеството на снимката - правена е от телефона ми
            Следва продължение ...
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от Nik16; 13-04-09, 21:38.

Коментар

Взел съм доста части от момчето от Перник цените са му доста прилични и човека е точен. Телефона му го има в мобилето.
              Николай Георгиев 0+
              тел.0887357722

Коментар

Ще можеш ли да ми напишеш телефона му, че нещо не мога да го открия в мобилето? Мерси!
                Поздрави

Коментар

0885011985 не му знам името
                  Николай Георгиев 0+
                  тел.0887357722

Коментар

Благодаря. Утре ако ми остане време ще звънна. Надявам се да прави и доставки с куриер, че ще ми е трудно да стигна до там. И двете коли са в ремонт. Да питам имаш ли представа как се маха секторната кутия? Използвахме щипки, лост, с който да избутаме кутията, блъскахме с чук нищо не помага. Очаквам някакви идеи, че да не хващам ъглошлайфа .

Коментар

Аз съм пазарувал от тези момчета:
                      www.kumanovo.mobilen.bg

Коректни търговци са, дано имат това, което търсиш.
                      Y260

Коментар

... Продължение ...
                        Днес най-накрая успяхме с баща ми да махнем и секторната кутия. Но сега се появи още една пречка:
                        Това, което е посочено със стрелки не можем да го махнем, защото е на шлици. Удряхме леко с чук, използвахме щипки, за да го издърпаме, нищо не стана. Какво друго може да се направи по въпроса ?
                        Благодаря за съдействието!

Поздрави

П.П. Разбира се успяхме да махнем болта, който е под това "рамо"
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Nik16 Преглед на мнение
                          ... Продължение ...
                          Днес най-накрая успяхме с баща ми да махнем и секторната кутия. Но сега се появи още една пречка:
                          Това, което е посочено със стрелки не можем да го махнем, защото е на шлици. Удряхме леко с чук, използвахме щипки, за да го издърпаме, нищо не стана. Какво друго може да се направи по въпроса ?
                          Благодаря за съдействието!

Поздрави

П.П. Разбира се успяхме да махнем болта, който е под това "рамо"
                          Само преса те спасява ! Или нагряване което не е за предпочитане, и не леко почукване а яко млатене с чука.

Коментар

Здравейте колеги! След дълги перипетий днес всичко беше завършено успешно. Хидравличната помпа беше подменена с друга, както ви споменах по-рано, секторната кутия беше разглобена и почистена /поставям и снимка, за да видите/, сменихме само семерингата на въпросната и сега всичко е наред. Искам да Ви благодаря за учтивостта и съдействието, които ни оказахте. В крайна сметка с минимум разходи успяхме, аз и баща ми, да оправим проблемите.
                            Благодарим ви още веднъж!

Поздрави и весели празници!
                            Прикачени файлове

Коментар

Колега,ако не е проблем дай тел или обясни как разглобихте секторната кутия!
                              0887/400121 Антон Донев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X