Обява

Свий
Няма добавени обяви.

седалки за самурай ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• седалки за самурай ?

здравейте,91-ва ми е самурая 1.3
    дайте идея за седалки от дгуги коли които да се събират в самурай и обезателно да са яки

До: седалки за самурай ?

Първоначално публикуван от Bat_Venco Преглед на мнение
    здравейте,91-ва ми е самурая 1.3
    дайте идея за седалки от дгуги коли които да се събират в самурай и обезателно да са яки
    Дай размера между релсите,че имам две чудесни да видим дали ще станат.
    Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
    Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Колега има такава тема погледни тук:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53904
      Последно редактирано от ganani; 09-04-09, 16:30.
      [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Моите са от бмв Е36 и стават перфектно

Коментар

сложих си вече от мазда МХ3 , с малко зор стават и от мх3
          Прикачени файлове

Коментар

Браво Колега,много са хубави!Честито!
            Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Моите ще бъдат рекаро истинско с плъзгач за регулиране на колената
              Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

като ги сложиш ,качи 1 снимка да ги видим аз тези си взех ,че спортните бяха още по-големи които гледах и нещо не ме накефиха , а са към 250лв парчето неоригинални спарко турино 2

тия ще ги претапицирам и някои други "скромни" промени ще има по салона ,ще кача снимки по-натам , в момента се работи отвън ,отвътре...

Коментар

Здравейте ,

Някой има ли представа от каква кола може да се пригоди задна седалка за самурай , че не мога да мина през кат. Взех си самурай , който е регистриран 3+1 , а има само две седалки и в кат се ебават като го прехвърлям. Някаква представа от каква кола ще станат да търся от някъде или да си купя от някоя морга , че не ми се занимава с техно тест.

благодаря

Коментар

От друга кола ме съмнява да стане защото самика е доста тясен,
                    ама скови там една пейка за пред празните катаджии
                    кво се правят на луди и те

Коментар

е защо да не станат ще станат от доста от малолитражките. идеи много. ако си от софия и ти се разкарва до вилата ми в саранци ще ти дам мойта задна от ситроен ах за да минеш пред кат. просто вземи от някой познат с малка количка монтирай я криво ляво и си ти. аз лично последния път във кат като минавах със една фероза без задна седалка казах че съм я извадил да почистя пода от ръждата (то нямаше и ръжда де ;-) и бързам да я регистрирам в срока бля-бля и номера мина..... успех а пандата би трябвало да е първа в списъка ти за седалка иначе ;-)
                      висете отпуснато

Коментар

С малко преправяне всички седалки стават.Аз съм с спортна която стана само като използвах оригиналните плъзгачи!
                        https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от cutflash Преглед на мнение
                          Здравейте ,

Някой има ли представа от каква кола може да се пригоди задна седалка за самурай , че не мога да мина през кат. Взех си самурай , който е регистриран 3+1 , а има само две седалки и в кат се ебават като го прехвърлям. Някаква представа от каква кола ще станат да търся от някъде или да си купя от някоя морга , че не ми се занимава с техно тест.

благодаря
                          Какво стана колега оправи ли се
                          пиши от кой град си така ще ти бъде по лесно тука
                          а ако си от Бургас пиши едно лично и ще ги минем празните катаджи

Коментар

Първоначално публикуван от player_1 Преглед на мнение
                            Какво стана колега оправи ли се
                            пиши от кой град си така ще ти бъде по лесно тука
                            а ако си от Бургас пиши едно лично и ще ги минем празните катаджи
                            Здрасти колега Благодаря за желанието за помощ. Оправих се вече. По принцип джипа ми стой в Ловеч , но успях да се оправя , монтирах две седалки от седем местно канго и минах без проблеми. Втория път явно бяха в друго настроение в КАТ и дори не гледаха колата , като им казах какво съм направил , само ме питаха дали сме проверявали номерата на рамата и мотора предния път и това беше. Изглежда че беше много жега и ги мързеше ...............
                            Но сега всичко е ок , регистрирал съм го........

Коментар

Първоначално публикуван от cutflash Преглед на мнение
                              Здрасти колега Благодаря за желанието за помощ. Оправих се вече. По принцип джипа ми стой в Ловеч , но успях да се оправя , монтирах две седалки от седем местно канго и минах без проблеми. Втория път явно бяха в друго настроение в КАТ и дори не гледаха колата , като им казах какво съм направил , само ме питаха дали сме проверявали номерата на рамата и мотора предния път и това беше. Изглежда че беше много жега и ги мързеше ...............
                              Но сега всичко е ок , регистрирал съм го........
                              Е ми нали за това сме тука
                              Радвам се че си успял да го регистрираш
                              ще те чакаме на следващата сузуки среща,да подсилиш редицата на самураите че и без тва останахме малко

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X