Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инсталиране на задни дискови спирачки на Сузуки Самурай.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Инсталиране на задни дискови спирачки на Сузуки Самурай.

Мисля че могат имам една книжка в която пише как става но не е в мен в момента и при Витарата май нещата са като при Самурая с тая разлика че частите като стоиките за спирачните апарати се взимат от Самурай но когато си взема книгата ще погледна какво беше.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
      ...Иначе като спиране най-накрая получих това което исках колата спира супер няма занасяния или други подобни,...
      С други думи - сега спираш като Шумахер пред бокса. Браво!
      По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
        С други думи - сега спираш като Шумахер пред бокса. Браво!
        Нещо такова.Днес усетх какво е да има четири свястнно спиращи колела наложи ми се да забия яка спирачка при ситуация в която ме засякоха на едно кръстовище при нас просто човек идваше от насрещното явно беше побъркал посоките на движение аз си се бях засилил и леко и двамта бяхаме изненадани,аз от начин по които спря моя туч а човека от факта че не очакваше явно някои д аизкочи от там супер мога д акажа само че ефекта е видим и съм доволен има някои неща за подобряване по спирачките но те са незначителни и като пристъпя към тях ще ги обясня и опиша.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Клега провери ли в книгата за витара че и намен ми харесва тая идея с четири диска.
          Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Книгата не е в мен сега в Пловдив е и ще си я взема след седмица ще проверя обещавам

Коментар

Колега ако може дай инфо на каква цена ти стъпи всичко.
              [CENTER][B]Да ме опази [COLOR=Red]Г[COLOR=Black]оспод [/COLOR][/COLOR]от[COLOR=Red] П[COLOR=Black]риятелите[/COLOR] [/COLOR] ми, а от [COLOR=Red]В[/COLOR]раго[/B][B]вете си сам ще се пазя.[/B][/CENTER]

Коментар

Ето и от мен снимки и репортаж за евентуално допълване на темата
                http://htftp.offroad-bulgaria.com/ba...20s%20diskove/

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=37859&page=3
                „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

От: Инсталиране на задни дискови спирачки на Сузуки Самурай.

Малко да повдигна темата.Въпроса ми е като отряза барабаните на струг това което ползваш като адаптер как го закрепи към диска ?
                  Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                  Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от Близнаците Преглед на мнение
                    Малко да повдигна темата.Въпроса ми е като отряза барабаните на струг това което ползваш като адаптер как го закрепи към диска ?
                    Реже се барабана на вътрешния диаметър на диск-а, остават от него 5те болта за захвата на джантата и 4те дупки за захвата на адаптера към полуоската.
                    „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Ясно мерси
                      Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
                      Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X