Пред покупка съм на Сузуки Самураи 1000куб 1989 и нямам никаква представа от 4х4 и ако може някои да ми каже какво трябва да гледам. Благодаря
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки Самурай
Свий
X
-
До: Сузуки Самурай
всичко като на нормална кола + раздатка,хъбове и блокажи ако има.куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
blood:[COLOR=red] [B]B[/B][/COLOR] Rh ([COLOR=red][B]-[/B][/COLOR])
Pajero 2 exeed[SIGPIC][/SIGPIC]
-
Първоначално публикуван от mater Преглед на мнениеКато първо прегледай документите защото Самурай SJ410 се произвежда до 1986г.
Това къде го прочете?
Първоначално публикуван от gogodim Преглед на мнениеПред покупка съм на Сузуки Самураи 1000куб 1989 и нямам никаква представа от 4х4 и ако може някои да ми каже какво трябва да гледам. БлагодаряПоследно редактирано от Kaskadiora; 18-03-09, 16:53.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнениеЯ бе... и после само 13-ки ли?
Това къде го прочете?Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
моята е испанска SJ 410,аз съм пръв собственик в Бг,от Италия дойде с документите на първия си собственик въобще+ сервизна книжка някаква си..та датата на първа регистрация е 1989, но виж кога е произведена не знам къде да гледам..
но предполагам че колегата говори точно за такавакуче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
Първата регистрация наистина не означава кога е произведен. Преди няколко години масова практика беше търговците да пишат автомобилите по нова година поради икономически причини така че.......
И аз имах един подобен случай,Самурай 1000см3 беше писан 1992г но го бяха писали и 3500кг а той е 950кг. представете си какъв данък трябваше да му се плаща. Цял ден бягах по институциите да го оправям.Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
Дий Снайдер
Коментар
-
наистина не означава.
Моето чероки даже го писаха по стара година (за да хванат закона за инвалидите..?и да остане инвалидна...) след новата пререгистрация, я писаха 90 година и я прекръстиха от "Чероки" на "Гранд Чероки"понякога човек има нужда от КАЛАШНИК
JEEP CHEROKEE LAREDO 2,1 TDI "COMMANDO"
Honda Shadow VLX 600 - 1999
FORD CORTINA-TAUNUS WAGONSTATION 2000L V6
0897795824 ; 0887092009 ; 0893316996
Влади
Коментар
-
даже според моето мнение 1000 се държи по добре извън пътя от 1300куче или вълк?
в клетка ,или свободен?
въпрос на личен избор.
Вихрен Илиев
0888249888
Коментар
-
Първоначално публикуван от navar Преглед на мнениедаже според моето мнение 1000 се държи по добре извън пътя от 1300
Не е само според теб , мои колеги ми казват че моя (1 000 куб.) се държи по добре от техните (1 300 куб.)
Поздрави
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар