Решил съм да се заигравам със Самурая малко (първо мисля да сменя двигателя) и сега събирам информация относно това дали може на Самурая да се качат мостове от УАЗ. То невъзможни неща няма. Та въпросите са ми следните:
1. Знам че мостовете на УАЗ-а са с различен брой зъби - кой ще ми е най-подходящ?
2. Ако някой е правил това - много ли е разправията? Имам предвид какво ще трябва да се преработва?
Имаше и още нещо да питам ама забравих. Като се сетя пак ще питам.
1. Знам че мостовете на УАЗ-а са с различен брой зъби - кой ще ми е най-подходящ?
2. Ако някой е правил това - много ли е разправията? Имам предвид какво ще трябва да се преработва?
Имаше и още нещо да питам ама забравих. Като се сетя пак ще питам.
Другият вариант нови лапи на мостовете/по-лесният/-изборът си е твой.Естествено нови кардани,в моят случай уазкови.От тук следва, пак според мен и друг двигател.Естествено по-мощен.Въпреки че при мен тръгна по обратният ред,първо двг-то и после мостовете.Аз лично се спрях на БМВ-отговаря ми на тегло-габарит и мощност.Сега ще го сменям с по-мощен пак от БМВ
. Според мен е като да строиш нов автомобил. Важно е да има концепсия за мотор-скорости-раздатка мостове-окачване. После трябва подход. Аз бих насадил първо мотора, максимално навътре. Ще бележа опорите. Целта е баланс и минимум преправяне на ламарините по предницата. После ще дигна купето и ще почна да редя мотор-скорости-раздатка. Навсякъде с нови опори. После следват местата на мостовете. С колкото по дълги кардани - по добре. Ще ни позволи по голям и безпроблемен лифт. И накрая окачването - пак навсякъде с нови захвати. И сигурно още един куп неща които пропускам и не могат да се предвидят
Коментар