Преди всичко искам да се извиня, защото никак не си падам по темите от сорта на "Кой пушеше "Арда" в южния парк вчера" , но преди малко на Ботевградско шосе се разминах с една машина, която много ме впечатли, а не съм я срещал преди и ако някой има информация ще се радвам да разбера повече за нея. В първия момент я взех за Кия-та на Соти, защото по силует много наподобяваше, но после видях, че е купе на Витара V6. Видя ми се МНОГО висока. Нещо като светло зелен металик. Софийска регистрация. Само това успях да "уловя" докато се разминавахме. Ако някой има повече информация или снимки на джипа ще съм благодарен ако ги сподели.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Vitara на редукторни мостове... или пък не
Свий
X
-
До: Vitara на редукторни мостове... или пък не
Благодаря, колега! Не съм попадал на тази тема.Или пък на живо изглежда по-внушително отколкото на снимки.
Сега ще потърся по-старателно.
Намирам само това:
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53562
Има ли друга тема, че това е малко скромно?Последно редактирано от gere; 09-03-09, 17:06.LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
-
Тази витара е дело на Ясен сервиза му е на Околовръсното и Бистришко шосе . Мога да ти дам контакт
Коментар
-
Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнениеСамо това е за съжаление пиши там в темата ако те интересува нещо.
Първоначално публикуван от icofresh Преглед на мнениеТази витара е дело на Ясен сервиза му е на Околовръсното и Бистришко шосе . Мога да ти дам контактПросто тази Витара изглеждаше респектиращо на пътя, а и се изненадах, че не съм я виждал преди.
Последно редактирано от gere; 09-03-09, 17:46.LZ1GYY
0898 436 956
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар