Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vitara съвместимост двигател-скорости

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Vitara съвместимост двигател-скорости

Колеги, моля спешно да ме насочите към специалист добре запознат с възможните комбинации двигател-скорости на Vitara/Sidekick 93-94г. Интересува ме дали двигателя 1,9ТД, монтиран на Сузуки е еднакъв с този на Ситроен и ще може ли да се монтира към скоростите на Sidekick 1,6.
    Благодаря.

До: Vitara съвместимост двигател-скорости

Доколкото знам,скоростите са различни заради въртящия момент.
    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Според мен се впускаш в голямо приключение, но нейсе. Намери отнякъде желязната гарнитура , която е между двигателя и СК на твоята Витара и налагай на другия двигател. Провери възможностите за смяна на твоя маховик към ситроенския двигател. но преди всичко виж най- напред как ще ти пасне окачването на ситр. двигател към твоя кош и откъде минават изпускателните ти колектори. Има още хиляда работи, ама това е като че ли на първо четене. Дано успееш
      [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Oбади се на Иван Попов. Ако нямаш телефона му, пиши да ти го дам.

Коментар

И аз съм мислил върху този вариант за 1,9 турбо дизел от Пежо , Ситроен но тези мотори са с чугунен блок и са много по тежки от витаровете конските сили на двата мотора са близки но въртящия момент на дизела е почти двоино поголям при това без да са правени издевателства върху турбото при това положение ще ми се наложи да преместя лебедката и акумулатора отзад в багажника за да се разпредели по добре центъра на тежеста , а при това положение Витарката ще си остане само за оф роуд . Чак след това ще трябва да се смени и предния диф с чугунен или със стоманен такъв на Калмини после трябва да се направи специално отделение в багажника за резервните карета и полуоски за предницата . Ще поиска и по яки мостове , Голяма пързалка се заформя .

Коментар

Благодаря колеги. Явно, че е голяма играчка, а аз нямам и условия за работа /пред блока е кофти/, затова се спирам преди да се подхлъзна

Коментар

Колега ако Сузукито е оригинално с дизелов мотор то моторът е Пежо 1.9 ТД. Скоростите са различни като предавателно число и има разлика отпред в камбаната.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X